Zadna znacka

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Joe

Zadna znacka

Příspěvek od Joe »

Ako vyriesit nejak ucinne to, ze ten cierny plast, v ktorom je uchytena zadna SPZ nie je v hornych partiach uchyteny a pri jazde bucha o plech ? Alebo tam vrazit kusok nejakej peny ?

Dik za radu.
Reklama

Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

uchytenie spz

Příspěvek od Juraj »

...ja som to vyriešil tak, že som odmontoval čiernú lištu zadnej špz, kúpil som cca 0,5m tenkého samolepiaceho tesnenia do dverí alebo okien, nalepil som to na spodok tej čiernej lišty a priskrutkoval ju. Ver že problém bude minulosťou, guma krásne izoluje a vstrebáva kmitanie čiernej lišty špz a pri jazde nebudeš už nič počuť a ani pri zatvárani zadných dverí nebudeš počuť žiadný praskot z tejto lišty, len tlmené buchnutie dverí. :wink:
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

perfektne, dik za radu
ROOOM
**
Kontaktovat uživatele:

moooc dobre

Příspěvek od ROOOM »

Moooc dobrej napad chlape .....
mne delala pri zabouchnuti plechovy zvuk SPZ uvnitr cerneho ramecku, tak jsem podlepil i SPZ v nem a opravdu to ted jen buchne a zadny pazvuky ..... dik
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Joe
*

Příspěvek od Joe »

tak som to tento vikend zbuchal, kupil som si tesnenie do okien za 105 sk, nalepil na spodok ciernej listy, co drzi spz, vytvoril som take dva stvorce vlavo a vpravo tej listy, potom som to tesnenie este natrel takou istou farbou ako mam auto (opravoval som si aj skrabanec) a je to spicove, ziadne buchanie.
Getz 1.3, r.v. 2005
Juraj
**
Kontaktovat uživatele:

som rád

Příspěvek od Juraj »

:D som rád že Vám to pomohlo. Podľa mňa to nieje problém auta ako takého ale výrobcov líšt, ktorí sa snažia minimalizovať nákladovosť a žiadné tlmiace prvky na lištu nedávajú...
Ale je dôležité že to pomáha. Už som to poradil aj vlastníkom aut ako sú Ford Fiesta, Peugeot 206 a tiež si chvália účinnosť tejto malej blbosti :wink:
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
Odpovědět

Zpět na „GETZ“