Ako vyriesit nejak ucinne to, ze ten cierny plast, v ktorom je uchytena zadna SPZ nie je v hornych partiach uchyteny a pri jazde bucha o plech ? Alebo tam vrazit kusok nejakej peny ?
Dik za radu.
Zadna znacka
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
uchytenie spz
...ja som to vyriešil tak, že som odmontoval čiernú lištu zadnej špz, kúpil som cca 0,5m tenkého samolepiaceho tesnenia do dverí alebo okien, nalepil som to na spodok tej čiernej lišty a priskrutkoval ju. Ver že problém bude minulosťou, guma krásne izoluje a vstrebáva kmitanie čiernej lišty špz a pri jazde nebudeš už nič počuť a ani pri zatvárani zadných dverí nebudeš počuť žiadný praskot z tejto lišty, len tlmené buchnutie dverí.
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
moooc dobre
Moooc dobrej napad chlape .....
mne delala pri zabouchnuti plechovy zvuk SPZ uvnitr cerneho ramecku, tak jsem podlepil i SPZ v nem a opravdu to ted jen buchne a zadny pazvuky ..... dik
mne delala pri zabouchnuti plechovy zvuk SPZ uvnitr cerneho ramecku, tak jsem podlepil i SPZ v nem a opravdu to ted jen buchne a zadny pazvuky ..... dik
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
tak som to tento vikend zbuchal, kupil som si tesnenie do okien za 105 sk, nalepil na spodok ciernej listy, co drzi spz, vytvoril som take dva stvorce vlavo a vpravo tej listy, potom som to tesnenie este natrel takou istou farbou ako mam auto (opravoval som si aj skrabanec) a je to spicove, ziadne buchanie.
Getz 1.3, r.v. 2005
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
som rád
som rád že Vám to pomohlo. Podľa mňa to nieje problém auta ako takého ale výrobcov líšt, ktorí sa snažia minimalizovať nákladovosť a žiadné tlmiace prvky na lištu nedávajú...
Ale je dôležité že to pomáha. Už som to poradil aj vlastníkom aut ako sú Ford Fiesta, Peugeot 206 a tiež si chvália účinnosť tejto malej blbosti
Ale je dôležité že to pomáha. Už som to poradil aj vlastníkom aut ako sú Ford Fiesta, Peugeot 206 a tiež si chvália účinnosť tejto malej blbosti
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/