Teploměr

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
XMira

Teploměr

Příspěvek od XMira »

Dobří lidé, neporadil by mi někdo s nákupem teploměru do auta? Getz bohužel žádný nemá, a já bych ho asi i užil. Nechci ale nějakou blikající obludnost s miliónem nápisů, ale radši bych něco decentního. :D Celkem mě zaujal RDS teploměr, co se připojuje k rádiu, ale zase se mi nechce pořád přepínat rádio. Rád bych tedy nějakou malou krabičku s venkovní teplotou a nejlépe stálým podsvícením, protože námrazy se rády tvoří hlavně v noci. Pokud jste někdo řešil podobné dilema, budu rád za každou radu. Díky
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Reklama

pavel11

Příspěvek od pavel11 »

Taky jsem řešil problém s teploměrem. :?: To že chceš rovnou s podsvícením je moc dobře. Já jsem udělal tu chybu, že jsem šetřil a koupil nejdříve bez podsvícení. CHYBA. :( Pak jsem si koupil v OBI teploměr s podsvícením, tuším kolem 200 Kč stál. Má stříbrný okraj, takže ladí ke střednímu panelu (mám ho v imitaci karbonu). Svítí modře, takže neoslňuje, ale jednu vadu má. Nemá rád zimu. Takže pokud je v autě míň jak 10°C, tak číslice při podsvícení nejsou vidět. Jinak dobrý. Teploměr píská pokud hrozí venku námraza (dá se to naštěstí vypnout, píská totiž každých cca 10 vteřin). Toť zatím mé zkušenosti s teploměrem.
Odpovědět

Zpět na „GETZ“