tak strucne a rychle,kdyz auto natocim vyhoupne se v pohode do otacek(po seslapnuti plynu) ale tak 2x 3x potom po opetovnem seslapnuti plynu uz to cuka jako kdyby motor sel na 2-3valce, vypnu zapalovani nastartuju a to same dokola chvili jde v pohode a pak zase skube cuka,myslel jsem ze treba cerpadlo v p.. vyndal jsem ho mam ho venku a tece sice proudem tak 3cm a proud klesa ale prstem hadicku neucpu ,tlak ma, palivovy filtr je novy , ted uz i vicko rozdelovace asvicky palec,kabely jsem meril jsou ok.
Co s tim? uz fakt netusim mate nekdo radu jakoukoliv (krom hod to do srotu) je to kamaradky auto
scoupe nejde do otacek ,nekdo nejake zkusenosti?
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Reklama
- PunisherZH
- *
- Kontaktovat uživatele:
Re: scoupe nejde do otacek ,nekdo nejake zkusenosti?
ak sa ti zda ze ti auto ide na 2-3 valce a skusal si vselico a po nastartovani auto trasie a nejde do otacok myslim si ze su ohnute ventili
problem je ze ono jde v pohode do otacek ale tak minutu dve a pak jako by nesel benzin ale pumpa davkuje , musim auto chcipnout a pakl nastartovat a zase to je chvili jebka jedna korejska , mam pocit ze se neudrzi tlak na liste vstrikovaci ale nevim co ho pousti zpet nebo tak nejak mnio:(
- black_sheep
- Moderátor
pokud to ma pravidelny chovani, tak je idealni to privest nekam na diagnostiku a mas hotovo. bud chybu najdou, das jim petikliste a pak to nejako poresis treba i sam.. a nebo chybu nenajdou a.. to bych ti nepral
nejvetsi svinarna je kdyz auto stavkuje, ale jen obcas
nejvetsi svinarna je kdyz auto stavkuje, ale jen obcas
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep píše:nejvetsi svinarna je kdyz auto stavkuje, ale jen obcas
na čož je Scoupe expert...
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď taky řešil cukání.Ale bylo dost nepravidelné.Někdy mi to i chcíplo.Asi voda v nádrži.Vlil jsem do nádrže líh,ale protože to moc nepomohlo,vytáhnul jsem všechen benzín z nádrže.Pouhým okem v benzínu voda vidět nebyla,tak jsem pro jistotu lihem pročistil nádrž.Ten líh jsem tam nechal,nalil zpátky benzín a už je to týden a auto zatím ani jednou neškytlo.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Me to delalo to same jednou a bylo to kabelama,
jiskra litala mimo kabel, kabel jinak byl vpohode.
takze diagnostika je ----> v noci to nahodit a koukat na modre blesky. kdyz ne. tak pak to muze bejt este hafo jinejch veci. sensory, spatnej kontakt nekde atd atd.
jiskra litala mimo kabel, kabel jinak byl vpohode.
takze diagnostika je ----> v noci to nahodit a koukat na modre blesky. kdyz ne. tak pak to muze bejt este hafo jinejch veci. sensory, spatnej kontakt nekde atd atd.
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake