Zosrotovali sme OPEL ASCONU 1.6D 40kw takze obidve auta su pre mna ako rakety

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Ked Fobiu tak racej 4valec 63kw.... Urcite by som si nekupil ten 3 valec... Viaceri kamosi to maju, a dako papka olejcalista píše:..... a ešte k tomu 3 valec
tak jednoznacne i20koloman.brutus píše:Chcel by som sa opytat tych, co vlastnia i20 a mali moznost ju porovnat s novou Fabiou, ktore auto by odporucali a preco? Motorizacia by bola i20 s motorom 1.2 a nova Fabia s motorom HTP 1.2.
Ano prestudoval som si cele forum od hlavy po paty. Najprv som sa zalubil do i30 a bral som ju vsetkymi desiatimi. Potom ale prislo na financie a sen o i30-ke sa rozplynul. Dostupna ostala i20. A mozno aj vhod kedze to bude auto prevazne do mesta. Na 200-300km cesty raz za mesiac to nebude take utrpenie si myslim. Preto sa radsej opytam a ak tu takato tema s Fabiou nebola tak som ju zalozil. Kto chce tak odpise a kto nie tak ju odignoruje.Hardcam píše:Procital sis temata? Jedno se jmenuje i20 vs. fiesta. To sem takhle muzete davat x desitek srovnani i20 vs...Fabie je nudna, lina a draha.
Kolega v prácu má mecelé 2 roky starou fabii 1,2 HTP a už měnil hlavu.adam221 píše:Ked Fobiu tak racej 4valec 63kw.... Urcite by som si nekupil ten 3 valec... Viaceri kamosi to maju, a dako papka olejcalista píše:..... a ešte k tomu 3 valecmyslim ta stara 47kw
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |