sraz - mimon - 21-22.4.06
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
sraz - mimon - 21-22.4.06
Cao hyundajaci takze:
v terminu od 21-22.4 planuju mensi srazek hyundai coupe/scoupe, ostatni hyundaie taky vitany. Neplanuju zadnou mega akci, proste sraz par fajnovejch lidicek co maj podobny zajmy a podobny auta, grilovacka, pivicko, pokec, sprinty, pojezdeni, prolejzani a predstavovani svejch mazlicku, ubytovani - stany, auta..
vyjadrete se k terminu, kdyztak ho presunem, teplo by uz melo bejt jaxs taxs, akorat pres noc to bude chtit poradny spacaky jeste.. budu si postupne psat seznam lidi co pojede! muze se kdyztak vymyslet ubytovani nekde pobliz na hotelu popr. naky souteze apod. Predem rikam nebude to zadnej officialni sraz hyundai s velkolepou organizaci, pokud se sjede alespon to co minule (+ ti kterym predtim zradilo auto bo nevysel termin) bude nam prat pocasi tak to bude supr! taky napiste jestli berete i drahou polovicku aby jsme vedeli jestli teda zensky sebou nebo bez!
v terminu od 21-22.4 planuju mensi srazek hyundai coupe/scoupe, ostatni hyundaie taky vitany. Neplanuju zadnou mega akci, proste sraz par fajnovejch lidicek co maj podobny zajmy a podobny auta, grilovacka, pivicko, pokec, sprinty, pojezdeni, prolejzani a predstavovani svejch mazlicku, ubytovani - stany, auta..
vyjadrete se k terminu, kdyztak ho presunem, teplo by uz melo bejt jaxs taxs, akorat pres noc to bude chtit poradny spacaky jeste.. budu si postupne psat seznam lidi co pojede! muze se kdyztak vymyslet ubytovani nekde pobliz na hotelu popr. naky souteze apod. Predem rikam nebude to zadnej officialni sraz hyundai s velkolepou organizaci, pokud se sjede alespon to co minule (+ ti kterym predtim zradilo auto bo nevysel termin) bude nam prat pocasi tak to bude supr! taky napiste jestli berete i drahou polovicku aby jsme vedeli jestli teda zensky sebou nebo bez!
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 30 bře 2006, 01:01, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- HJugo
- *
- Kontaktovat uživatele:
Praci cest a robote pokoj!
Pani ja by som prisiel, ale ten vikend 21-22.4 mi nevyhovuje. Bratranec sa zeni a ja tam musim byt. Keby sa to odlozilo o daky ten tyzden urcite by som prisiel. V predvecer do Prahy, tam by som prespal u byvalej kolegyne, nechal tam manzelku a rano vyrazil do Mimone. Ked sa to nepresunie, tak budem dufat, ze bude nieco neskor na Morave.
Pani ja by som prisiel, ale ten vikend 21-22.4 mi nevyhovuje. Bratranec sa zeni a ja tam musim byt. Keby sa to odlozilo o daky ten tyzden urcite by som prisiel. V predvecer do Prahy, tam by som prespal u byvalej kolegyne, nechal tam manzelku a rano vyrazil do Mimone. Ked sa to nepresunie, tak budem dufat, ze bude nieco neskor na Morave.
Hyundai Accent 1,3 12V '04, H&R, BitPower Technology, 195/50R15 Rainsport1 (plechace R15 6J), K&N in Box, NGK Iridium IX
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Ten termín je dobrej, ale klidně mužu i otýden dýl, tak uvidíme co ostatní.kdyby dosti lidem nevyhovoval. A když pojedu s jednim miláčkem (plechovým), tak by jsem vzal i toho druhého. No co by jsem si večer ve stanu bez ní počal
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
faajn, takhle to doufam udelaj vsici
takze zatim seznam lidi se kterejma pocitam pac mi rekli nekdy ze prijedou bo ze s tim pocitaj:
black_sheep (scoupe)
romcis (scoupe)
dogi27 (scoupe)
ivan (scoupe)
borek (coupe 02)
rasty (coupe 02)
a mimo klub (nepsal jsem jim jeste termin vsem):
petr (scoupe z USA)
lukas (scoupe)
lukas (scoupe)
lada (scoupe MKI)
samozrejme jsou vitani i ostatni hyundajky akorat nemam prehled kdo chce jet a kdo ne, pac se tu nak rozkrilo neco o tom ze to bude officialni hyundai sraz a nekoho by tohle mensi setkani trebas nebavilo. Listecky za sterac davam jen coupe/scoupe, uz tak je to fuska tyhle auta nahanet kdyz jich je pet a pul tak se hlaste budu to prubezne aktualizovat..
takze zatim seznam lidi se kterejma pocitam pac mi rekli nekdy ze prijedou bo ze s tim pocitaj:
black_sheep (scoupe)
romcis (scoupe)
dogi27 (scoupe)
ivan (scoupe)
borek (coupe 02)
rasty (coupe 02)
a mimo klub (nepsal jsem jim jeste termin vsem):
petr (scoupe z USA)
lukas (scoupe)
lukas (scoupe)
lada (scoupe MKI)
samozrejme jsou vitani i ostatni hyundajky akorat nemam prehled kdo chce jet a kdo ne, pac se tu nak rozkrilo neco o tom ze to bude officialni hyundai sraz a nekoho by tohle mensi setkani trebas nebavilo. Listecky za sterac davam jen coupe/scoupe, uz tak je to fuska tyhle auta nahanet kdyz jich je pet a pul tak se hlaste budu to prubezne aktualizovat..
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Nechal by jsem to tak jak to bylo myšleno původně. Ono už s tim každý počítá. Termín nech ale ať jede kdokoliv kdo má hyundai. Vždyť proč nepoznat víc lidí z klubu. Jednou se to oficial musí udělat. Takhle by jsem to nechal. Bylo by to super a na druhou stranu vem si ty lidi jak by koukali když by kolem nich projela kolona hyundaiů. Prostě pozvi všechny. Víc lidí, víc aut větší prdel ne
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
jinak koukam ze to datum se mi fak nak moc libilo a koukam ze nejsem sam pac uz jsi asi druhej hnujdajak co bude na svatbe ten denHJugo píše:Praci cest a robote pokoj!
Kucí, my máme sice jen akcentika 1,3, ale když to bude jen trochu možný a bude zájem i z vaší sajtny, dem se synátorem do toho! Maminu neslibuju, ta zaujalo opoziční postoj a stáfkuje, což nám nevadí. Jo a mladá by vzala svýho amanta s poníkem ( Pony jako Pony a ne pony ......)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........