zdravím,
nemáte někdo zkušenost s renovací ALU kol? Jde mi hlavně o to, zda má někdo osobní zkušenost s nějakou firmou v Praze a okolí, kterou by mohl doporučit.
Díky moc !
Renovace ALU
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Renovace ALU
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
- Reklama
Kola
Opískovat a pak stříbrný komaxit. Lak jsem nedával, favoušek šel do světa jako nový. U laku je dost ošemetné, že při drobném poškození povrch pod ním černá vlivem oxidace a hlavně špíny co se pod něj dostane a nedá se to omýt. Jiné by to bylo, pokud by šlo o leštěný hliník / či jeho slitinu, samo / kola, tam lak musí být.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
no upřesním to - koupil jsem ALU a jedno je lehce poškozené. Fakt divně, na jednom místě je límec trošku "rozřízlý" jako by flexou. Je to uvnitř kola, prý to na tom normálně jezdilo a vidět to není ... ale přecijen bych to měl raději OK než na to dám letní pneu.
až přijdu večer domů tak to vyfotím a hodím to sem ...
i když podle letošního počasí koukám že léto bude možná týden v červenci a na ten týden snad ani nemá cenu přehazovat gumy už mě ta zima štve !!
až přijdu večer domů tak to vyfotím a hodím to sem ...
i když podle letošního počasí koukám že léto bude možná týden v červenci a na ten týden snad ani nemá cenu přehazovat gumy už mě ta zima štve !!
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)