PS: co člověk nevidí, to také nemusí mit

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
mě to tak bylo řečeno v servisu, nikdy sem to nezkoušel, prej stačí povolit pár šroubů na tom černym plastovym krytu...jináč se divim že to na něj takhle zahrály, měl od nich fakturu??? to už je docela na žalobu!! můžeš prosimtě říct jméno toho servisu? já jenom abych se mu zdaleka vyhnulmiltic píše:no tohle se právě stalo ve značkovým servise...a když tam pak ně vlítnul tak mu řekli že je to optřebením a nikdo nikomu nic nedokázal, ale za 14 dní opotřebenýtak kde to potom jsme???to jako žádná záruka na to není nebo co??? na ten rozvodák bych se mrknul můžes mi to trošku popsat jak se k tomu dostat???a zjistim i kladky???
no já to dělám tak že jim ty díly co chci vyměnit sám dodám, prostě je koupim buďto origo nebo druhovýrobu (podle ceny/nálady), a většina měněnejch dílu je na autě prostě vidět, když víš kde je hledat.....miltic píše:a nebo místo novejch dílů tam dávaj díly z vrakáče za směšný ceny a ty pak vyplázneš peněz jak za originál
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |