LIETAJU OTACKY
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
LIETAJU OTACKY
zdravim Vas,mam problem-pri spustenom motore na accente rv96 stojacom aute-mi kolisu otacky-nedrzia litaju od 1000 do 1500 hore dole-prosim o radu.Dakujem Vam
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: LIETAJU OTACKY
neco podobneho mi delalo cidlo otacek zkus to ohmicky zmerit
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
kedze k tomu nic nemam najlahsia cesta ist za mechanikom,ze? ci???
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zajdi k mechanikoj bude to nejlepsiboba píše:kedze k tomu nic nemam najlahsia cesta ist za mechanikom,ze? ci???
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
předchozí
Ahoj, asi píšu pozdě, ale na mechanika se vyprdni, a vyčisti si regulátor volnoběhu, je to zanešený od karbonu a nefunguje jak má...můžeš to vyčistit normálně benzínem a konkorem nebo čističem ve spreji na škrtící klapky... nech to v tom půl dne naložený, pak proštěrchat a je to, dá se ti vyčistit i ušničkama =) mám to vyzkoušený a funguje....
ahoj -k tomu cidlu? nechce sa mi s tym lietat do servisu-vies poradit-kde ho najdem? dakujem