Mam z toho takvoý smíšený pocity, první je první, ale něco mi říká, že se o něj Kull dobře postará

Tak přeju hodně šťastnejch kilometrů a doufám že jsemh o dneska neviděl naposled.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Abych ti zlepšil trochu náladu tak ti vysvětlím co to jsou smíšený pocity-řekl kdysi Z.IzerYurii píše:Tak a je to tady, cca před hodinou jsem předal klíčky od Černého Scoupáče novému majiteli a rozloučil se s ním.
Mam z toho takvoý smíšený pocity, první je první, ale něco mi říká, že se o něj Kull dobře postará
Tak přeju hodně šťastnejch kilometrů a doufám že jsemh o dneska neviděl naposled.
Škoda ho je, ale Yurii má pravdu... Práhy niet, podběhy niet, nosníky děravý, čepy vymlácený, diferák asi nějak rozsypanej. Poslední dobou průměrná spotřeba město/mimoměsto 10l/100km, střecha před šíbrem pod bublinkatym lakem děravá a zadní náprava (asi uložení) taky v háji. Sice na to, že to je MK1, to tahalo až do poslední chvíle dobře ale vyplatilo by se to fakt tak na veterána a několik let to mazlit v garáži. Já už na to neměl čas, prostory a finance...black_sheep píše:co budes delat s tim modrym? jestli ma jit na vrakac tak to je skodaco mu je?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |