neukazuje kontrolka nadrze
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
neukazuje kontrolka nadrze
zdravim mam lantru 1.6 16v 1992 a od te doby co jsem jel až nadoraz natankoval jsem dnes za 500kč coz je nejakych 18l benalu a nejak se rucicka nechce zvednout asi mam sekly plovak ?nevim ale neim kde h najit hlavne mi nerikejte že je to to kolecko pod sedackama protoze je chycene na 3 šroubky (na křížovy šroubovak a ty povolit nejdou ani za nic)
- Reklama
Re: neukazuje kontrolka nadrze
jj, to by mělo být ono
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
diky moc za rychlou odpoved ale co ted kdyz to nejde odsroubovat
pokud to nejde, tak bych na to vzal francouzák nebo něco takovýho. Tim jsem tyhle šrouby vždycky povolil
ROVER 75 2.5 V6 r.v.2000
Bylo:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
Bylo:
Seat Cordoba 1.6 r.v. 97
Renault 19 1.6 r.v. 96
Fiat Uno
Škoda 105
- Bishop2225
- **
Chce to ten šroubovák na kladivo, maj ho většinou ve všech servisech. Se někde zastav, oni do toho třikrát bouchnou a je to.
Hyundai Lantra 1,8 GT ... voňavka 92 000 najeto ...
Hyundai Lantra GLS 1,6 16V 84kW, r.v. 95
Plná palba s klima...
už šla do světa
Plná palba s klima...
už šla do světa
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
nic takoveho neznam pujdu do servisu a budou se na me divat jak na saska co po nich chcuBishop2225 píše:Chce to ten šroubovák na kladivo, maj ho většinou ve všech servisech. Se někde zastav, oni do toho třikrát bouchnou a je to.
no jinak sem to ted povoloval znova a nic ani se nehne prostrikal sem to sprejem nejde-
- Lantra Luke
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Správne se tomu říká rázový šroubovák
- Přílohy
-
- 8500.jpg (27.91 KiB) Zobrazeno 3370 x
Bylo :Lantra J2 ,1.8, 1996 R.I.P 2016
Je : i20 1.2, 2016
Je : i20 1.2, 2016
- Bishop2225
- **
jj... sem měl horečku a byl jsem línej to hledat na netu... Ale asi si ho taky pořídim, je to super věc... Našel jsem nějaký už od pětikila...
Hyundai Lantra 1,8 GT ... voňavka 92 000 najeto ...
Plná palba s klima...
už šla do světa
Plná palba s klima...
už šla do světa
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
problem byl v plovaku spatna kostra
Chlapi, svítí vám kontrolka paliva při otočení klíčkem společně s kontrolkou brzd, oleje a baterky? Mě svítěj jen ty tři, takže nevím, jestli je vůbec žárovka kontroly vyjeté nádrže OK - podle tý ručičky se to fakt nedá a nerad bych někde zkončil kvuli vadné žárovce
Hyundai Lantra 1.5 GLSi
Já mám trochu jinej problém.....kontrolka mi svítí pořád. Někdy s plnou intenzitou i při plné nádrži, jindy tak napůl a s ubýváním benzínu se postupně zjasňuje (plynule). Než to začnu bezhlavě rozebírat, zajímalo by mě jestli s tím někdo nemáte zkušenost....
Lantra 1,8GT 93kW, rok 94
na Coupe Rd jsem měl něco podobného. Jednou se mi povedlo vyjet ndrž totálně do sucha, tak že to prostě chcíplo. Pak i po dotankování do plna (až po hrdlo) mi kontrolka zůstala viset a pořád svítila. Začal jsem už přemýšlet, jak se k tomu dostanu, ale asi po dvou dnech začala intenzita kontrolky slábnout, až po nějaké době zcela shasla a zase funguje jak má.....Natankuj do plna a zkus počkat . V opačném případě bude potřeba na to hrábnout
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
No....ona to dělá celou dobu co ji mám....cca rok a půl....a natankováno do plné je každý měsíc, takže tam problém nebude. Spíš mě překvapuje, že to není svítí/nesvítí, ale že postupně mění intenzitu, jako kdyby suplovala měřák...
(jenže tohle fórum jsem objevil až předevčírem, proto s tím otravuju teď... )
(jenže tohle fórum jsem objevil až předevčírem, proto s tím otravuju teď... )
Lantra 1,8GT 93kW, rok 94
jo, na Coupe to je taky jak na voltmetru..když mi to blblo a začlo se to záhadně postupně zlepšovat, svítilo to čímdál mín, jak když tomu na potenciometru ubíráš napětí, až to postupně vyhaslo úplně a při nedostatku paliva na hraně kontaktu např. při prudší akceleraci se to taky postupně rozsvítí a při brzdění zase postupně shasíná. Žádný modul to neovládá, bude to asi potenciometr, namočený v benzinu a jak se dostane na vzduch, kdy není smáčen benzinem, začne asi klesat odpor a tím více svítit ta žárovka....Není to jak u octavie nebo jiných aut, kde to má asi svoji jednotku, čidlo a jak to dostane údaj o malém stavu paliva, tak jednotka rozsvítí kontrolku...a pro jistotou ještě zabzučí bzučák. Tohle je stará škola
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
zrovna tady resim opacny problem i kdyz je to muj topic haha kontrolka sviti i kdyz mam pul nadrze a pritom rucucka ukazuje nevi nekdo cim to je?