tak už delsí dobu si píšu s klukama na hififorum a co kluci říkají tak to je mazec...prý ten byválí majitel když do něj pustil těch 896w rms tak prý to není zdaleko vše co kicker dokáže...že ho používají kluci na DBdrag a že prý když do něj pustím 1kW tak prý hraje na 40% toho co k¨dokáže...že prý to je jen na poslech ale jestly chci na tlak tak ho musím nakrmit až 2,5kW :-O no já jsem jim psal že ho taky nepotřebuji zničit...že to není levná záležitost tak prý abych měl teda zesiulovač aby byl stabylní ve 2ohm a 2kW aby měl..něco kolem no...tak jsem koukal a zesík teda není levná záležitost...jetý najdu kolem 10 000 nový jsou drahý jako prase...zkusím na nový rok něco přitáhnout ze zahraničí tam jsou lepší ceny

ale vím že nemohu zahálet

do konce roku chci přední komponenty od Kicker a ty mě vyjdou na takový penize o kterých si tady v ČR prodejci jenom zdát

no teda možná že to budu mít za jejich nákupku

ale jinak potřebuji všechno vytlumit

a to razantně...kluk to měl v omeze a jak to hýbalo s dveřma

tak jsem to zkusil v coupe a všechny plasty na zadku vrní vybrujou no prostě že všechno vytáhnout a vytlumit ...tak to udělám o vánocích

všechno budu zdokumentovávat jak tady pikolík

tvoje práce se m moc líbí

ale já mám jednu nevýhodu

a to že auto každý den potřebuji a to znamená že nemohu ho dát na měsíc do garáže a dělat na něm tak abych byl 100% já to musím dělat všechno ve spěchu

ale budu si dávat záležet protože jak tohle nebude 100% tak nemá cenu abych stím vyjížděl

video dám až kamarád přijede a pošle mi ho

Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba