Zdravím všechny, kteří poznaly krásu svezení v pohodlném krásném, majestátném silném 3l automatu Sonata. Má je vyrobena v 1996. Kožená sedadla, vše na el. ovládání, no prostě paráda, krása, slitinové disky, orig. audio, tmavozelená metalíza, ale myslím, že to s tím opěvováním nemusím přehánět, poněvadž se nacházím mezi zasvěcenými. Jsem 2. majitel a za 4 roky jsem najezdil bez velkých problémů asi 80.000km, až letos - to si budu pamatova už asi navždy
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
, kdy jsem Sonátu půjčil svému kamarádovi k cestě na dovolenou do Itálie, najezdil přes 2.000km, je to starý mazák, tak mi ani nenapadlo ho poučovat co se musí udělat s půjčeným autíčkem... (zkontrolovat tlak v pneumatikách, vodu v chladiči a samozřejmě také stav oleje) a co se nestalo - ten 60ti letej mazák nemazal a při cestě domů, mi ji v Německu 20km před našimi hranicemi zavařil

, poněvadž i když to nějak divně klapalo, nesvítila u oleje kontrolka, tak tomu nevěnoval pozornost až ten motor prostě zavařil a ten to má už chudák za sebou. Poněvadž to autíčko miluju, tak mi bylo hodně nanic

, byl jsem smutný - no a taky hodně nasranej... Protože oprava motoru by šla do desítek tisíc, což je u tohoto auta nekonomická utopie, zavolal jsem několika vrakáren a to můj stav naštvání jenom umocnilo, když si pan vrakař v Úvalech řekl za 3l motor do automatu 15.000,- a to samé tan vrakáč co je za křižovatkou v Kyjích. Nejslušnější byly na Kladně, kde mi řekl tak asi 6.000,- ale nemají jej, tak jsem v háji. Napadly mne různé kombinace, jako je dovoz z Německa, kde se štěstím pořídím celé auto za velmi slušný peníz, ale nakonec je to všechno moc překombinované a já si dovoluji touto cestou oslovit vás milí Hjundajáci, zda by jste mi pomohli nějak tento problém vyřešit. Krásné by bylo, kdyby mi někdo zavolal na 777 855 866 (Jarda) a řekl že ví o 3l motoru pro tuhle smutnou Sonátu automat a navíc za směšný peníz. To bych skákal radostí až do stropu! Pokud by to nešlo jinak, dovolím si touto cestou nabídnout celou Sonátu asi tak za 15.000,- se vším všudy, originál, tak jak je vybavená, žádné odebírání autorádia, výměna disků a pod. Kdyby byl vážný a rychlý zájemce, dám 2.000,- dolů. Dřív jsem to jen slyšel a mávnul jsem nad tím rukou, ale dnes už vím co to znamená : když se chceš něčeho zbavit, tak to půjč. Milí Hjundajáci, zde končí můj pochmurný příběh o jedné krásné Sonátě a vy si dobře zkontrolujte mazání.
Zdraví vás Jarda Bekes z Prahy 2 ahoooj

- Image-27.JPG (40.1 KiB) Zobrazeno 2457 x

- Image-30_2.JPG (48.46 KiB) Zobrazeno 2457 x

- Image-44.JPG (43.24 KiB) Zobrazeno 2457 x