Prave si moj svagor kupil "staru rachotinu" Mercedes ML 270 CDI, rok 2002, nabehanych skutocnych 251 000km. A ja ze sak v pohode sak mu to staci, leniva stara rozhupana rozhegana sunka s polmega kilometrami a ajhla ako som sa mylil!!!!
To ma trochu prebralo zo sna. Ok motoricky iba 163 koni takze oproti mojmu chipnutemu trochu lenoch, ale to je tak jedine plus, mozno este starsi vzhlad auta ale to je vec vkusu.
Ostatne vo vsetkom Santa posobi ako hrackarske auticko.
Medved ani nemukne, nic nevrzga, kupovany v SR takze 250000km na nasich tankodromoch, koza sa nesupe, neopotrebovana, volant nevysuchany, sedacky nevysedene, ziadne stopy opotrebenia, vsetko funkcne nic nepuka ani nebucha.
Podvozok, myslel som si ramova konstrukcia oproti mojej viacprvkovej naprave, ledva sa to udrzi na ceste a pekne s nim vymysickujem, ouha, bez sance, medved drzi omnoho lepsie stopu hoci mam ja 275/45/19 disky. Podvozok vyborny, tuhy bez drncania a otrasov. Santa sa trasie ako osyka a buchoce ako keby malo 500 000km. Celkovo jazdny prejav Medveda daleko vpredu pred Feckom.
Jedine plus pre Fecko je mladistvejsi vzhlad a rocnik vyroby. Tak ci tak posobi konstrukcne velmi slabo oproti Mercedesu.
Cena medveda cca 9500Eur

Takze nabuduce budem vediet...