Ahojte vsichni,
na mym Atosu nefunguje motor,dle mechanika.Nevite,kde sehnat levnejsi motor v okrese Nachod,nejdale Kralovehradecky kraj? Nebo je lepší to nechat a koupit nové auto? V jake financni linii se to hybe?Moc dekuji za pomoc.Mira
novy motor Atos
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
Re: novy motor Atos
jak je starej ten atos? a co tomu motoru konkretne je?
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Atos je stary deset let. Zatim mi automechanik povedel,ze tece olej do vody a do motoru nasledne.jestli je to spatna hlava motoru nebo cely motor a nebo je to jen spatnym olejem a bude stacit to protahnout. ten samy mechanik mi vloni naleval olej a nyni je to spatne,tak mozna kvuli kseftu tam nalil spatny olej.Pry Atos ma mit specialni olej?Dekuji za radu.
Tvůj automechanik je debil a už bych se k němu nevracel. Máš prdlé těsnění pod hlavou (na 99%) nebo prdlou hlavu (na 1%). Atos speciální olej nepotřebuje a protažení tomu nepomůže, spíš naopak. Vyměň těsnění pod hlavou (otázka cca 1000-2500 za materiál a tak 5 hodin práce v servise) a zase jezdíš.
Lantra J2 fl 2,0 r.v.1999 LPG
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
Lantra J2 1,8 16V, po poctivých 350 000 km odchod na odpočinek (zdroj ND)
Moc děkuji za informace a radu.Ten automechanik je .....,ale nezname jineho u nás v kraji.Nemáte náhodou nějaké reference na nějakého skvělého automechanika? Okres Náchod nebo kraj Královehradecký.
Automechanik mi naštěstí řekl o autu to samé,co vy,takže dobré.jen jsem zvědavý,zda bude i stejná cena.Moc děkuji za cenné rady.
Automechanik mi naštěstí řekl o autu to samé,co vy,takže dobré.jen jsem zvědavý,zda bude i stejná cena.Moc děkuji za cenné rady.
To tesneni opravdu stoji par stovek a vypada to na nej, jak psal Jam. Samotny tesneni je ootazka 600Kc, s tesnenim driku ventilu do 2000CZK. Moje znama ma na Atosovi najego pres 400tkm a jezdi jak hodinky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Dekuji za rady.Ja mam Atose koupeneho jako ojete,takze uvidime,jak dlouho budu jezdit. Jiz jsem do toho nasypal dost za opravy.Stale mi tam stejne sviti ABG a pritom by tam melo byt.Uz to bylo v servisu,chvili to nesvitilo a pak zas jo.Asi jsem koupil pekne sunt a nechal se napalit. Presto diky a dam info,kolik jsem za to dal.