Na vývodu z filtru je odbočka a na ní je tahle krabice. Ještě něco podobnýho je i na sání před filtrem....

Neví někdo k čemu to slouží

Mě totiž přijde, že jediná funkce je aby toho bylo v motorovým prostoru víc.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
35310-33150Hardcam píše:Napis mi prosim Te ten kod vstriku, mrknu, jestli to vubec delame.
Děláte.... jako že děláte konkrétně Vaše firma?? Že bych nechal později udělat repas i na těch původníchHardcam píše:Napis mi prosim Te ten kod vstriku, mrknu, jestli to vubec delame.
Edit: jestli to je 35310-33150, tak delame.
Tak ten bazmek je rezonanční komora, která podporuje nasávání vzduchu do válců. Když ji vyhodíš a díru zaslepíš, autu ubereš výkon. Jinými slovy když tam dáš tzv. "sportovní" filtr a vyhodíš rezonátor, máš výkon taky v čuduRomox píše:Při výměně vzduchového filtru jsem musel vyndat i tuhle věc. Pokaždý mě zarazí jestli má na sání vzduchu nějakou funkci, nebo jestli je to jenom "kurvítko".....
Na vývodu z filtru je odbočka a na ní je tahle krabice. Ještě něco podobnýho je i na sání před filtrem....![]()
Neví někdo k čemu to slouží![]()
![]()
![]()
Mě totiž přijde, že jediná funkce je aby toho bylo v motorovým prostoru víc.
A nebylo by účinější tohle:mechoun píše: Tak ten bazmek je rezonanční komora, která podporuje nasávání vzduchu do válců. Když ji vyhodíš a díru zaslepíš, autu ubereš výkon. Jinými slovy když tam dáš tzv. "sportovní" filtr a vyhodíš rezonátor, máš výkon taky v čudu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |