Moderátoři: Tringi, Moderátoři
To je samozřejmě problém. Pokud něco odejde jako třeba dioda, musí se světla rozebrat a angely vyměnittommy_coupe píše:Vypadá to moc dobře! Můžu mít takovej hloupej totaz...co se dělá když třeba jedna dioda odejde? Dá se to nějak opravit aniž by se muselo to světlo zase rozebrat? Já jsem měl většinou to štěstí, že takovýhle svítítka dlouho nesvítily...
To je právě to, čeho jsem se bál....vypadá to super, ale to riziko, že něco odejdejamie.thomas píše:To je samozřejmě problém. Pokud něco odejde jako třeba dioda, musí se světla rozebrat a angely vyměnittommy_coupe píše:Vypadá to moc dobře! Můžu mít takovej hloupej totaz...co se dělá když třeba jedna dioda odejde? Dá se to nějak opravit aniž by se muselo to světlo zase rozebrat? Já jsem měl většinou to štěstí, že takovýhle svítítka dlouho nesvítily...
Njn, neuděláš nic. U takovýchhle úprav prostě nemáš na výběr. Když chceš mít něco odlišnýho a hold se to nevyrábí, tak to musíš přizpůsobit.tommy_coupe píše:To je právě to, čeho jsem se bál....vypadá to super, ale to riziko, že něco odejdejamie.thomas píše:To je samozřejmě problém. Pokud něco odejde jako třeba dioda, musí se světla rozebrat a angely vyměnittommy_coupe píše:Vypadá to moc dobře! Můžu mít takovej hloupej totaz...co se dělá když třeba jedna dioda odejde? Dá se to nějak opravit aniž by se muselo to světlo zase rozebrat? Já jsem měl většinou to štěstí, že takovýhle svítítka dlouho nesvítily......budu Ti držet palce, ať to funguje, jak má...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |