zadní plato
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- RadekCB
- *
- Kontaktovat uživatele:
zadní plato
Čauves lidi, potřeboval bych poradit. Nemáte někdo nějakou vychytávku na upevnění zadního plata? Strašně mi to tam mlátí, když jedu přes nějakou díru (a že jich ted je). Přemýšlel jsem o tom jak to udělat, ale napadají mě samý takový moc okatý a násilný věci, jako třeba dát něco mezi plato a 5.dveře. Zatím, co bych asi začal řešit je to, že místo šňůrek na kterých to visí, bych dal něco podobnýho malýmu teleskopu . No nevím, prostě přemýšlím. Tak díkes za rady.
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
r.v.: 1995
- Reklama
Zkus na ten zešikmený lem nalepit pěnovku nebo těsnění do oken(podle spáry, normálně jsou tam takové gumové zarážky). Tak bys mohl docílit přitlačení plata 5.dveřmi. Dej ale pozor, aby plato nebylo "natvrdo" vůči 5.dveřím a lepil bych spíš ke kraji, kde jsou proti 5.dveřím plasty, takže plato bude stlačeno z obou stran a nemělo by se bortit.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Jo, taky mě neustále štval zajímavý zvuk z pravé zadní části auta. Vyndal jsem z kufru trojúhelník - a nic, rachtalo to dál . Vyndal jsem lékárničku.....a nic . Nakonec jsem po hodinovém zkoumání za současného popojíždění po nejhorší silnici ne severní Moravě (pozn. pro neznalé - kterákoliv okreska ) vyměnil drátěné úchyty zadního plata (ty co vedou k zadním dveřím a zvedají plato současně s nimi) za černou gumu kruhového průřezu z galnterie (inspirace z Renaultu Megan od našich) - a je klid . Takže závěr: u mě nespíš harašily ty dráty, které měly pri zavřených dveřích k těmto úkonům dostatek prostoru a vůle
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele: