GETZ SUV
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
No já nevím, ale stále jsem přesvědčený, že kdyby se do toho někdo seriózně obul, tak ty šedivé doplňky je schopný naaplikovat i na standardního Getze. Možná by se to muselo narafičit přes nějakou nástřikovou barvu, která vytváři na povrchu nějakou struktúru (možná BODY). Ty hagusy ani nekomentuju. Na zvýšený podvozek se vykašlat, to by šlo naimitovat většíma gumama na větších hlínách. Ale to finále by určitě stálo za to....
A je to tady : http://www.autorevue.cz/default.aspx?se ... ticle=9432 vlkobasi máš chanci... mi se taky líbí
Jediny, co mi vadi, jsou ty zrcatka..blba kombinace...to tam rovnou mohli dat votuzersky chromovy a k tomu kliky a jeste nahon pouze na predek...jinak je to moc pekny, nadcasovy.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Děs
Řekl bych že toto je typický příklad jak dovozce z docela pěkného autíčka udělá něco, co se fakt hodí nanejvýš ke kolotočúm. Samozřejmě komentuji ta zrcátka, to je hnus .... a u originálu nejsou, a ty naprosto neestetické rádoby reklamní nápisy, které púsobí maximálně odpudivě. Pokud bych ho chtěl koupit, tak by ta zrcátka musela být v stejné tmavé barvě která je použita na dolní části vozidla, stejnou barvou by musely být natřené i hagusy - celé a ne jen konce. Krom toho by touto barvou musel být natřený lem okolo grilu .. jinak to vypadá jako když se někdo učí natírat plastiková letadélka. A ten světlý flek zezadu okolo mlhového světla to má fakt jak (a teď se na mne nehněvejte za výraz - je to vrchol nevkusu), má to jak srnka píííču (myslivci ví o čem hovořím .... ) a že u srnky to má svúj význam na rozdíl od tohoto autíčka. Diskutovat by se dalo o hlínách, jejich barva je otázka individuálního vkusu.