Každopádně paní měla dobré info jak o tom co tupíšu tak naprosto věděla kdo jsem a komu zavolat......
Špionáž se prostě nezapře

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
black_sheep píše:tak to cumim! a kdo opravi muj pekac?
Treba ji nekopl do ritky ale do toho pekace:D A ted je rozbitej:D1162 píše:black_sheep píše:tak to cumim! a kdo opravi muj pekac?
Dotyčný práskač se sám přiznal.....takže nás opravdu sledují![]()
Tvůj pekáč ? No jestli jsi hezká mladá holka tak s tím pekáčem něco uděláme![]()
Taky koukám že jsi z Nového Boru. Tam jsem takřka vyrůstal. Tedy spíše v Chotivicíh. Ale v Boru jsem byl každý den. No a před dvěma lety mi utekla holka s frajerem z Boru. Takže jestli jsi to ty tak doufám že se ti ten pekáč rozloží![]()
Ale on jí stejně pak kopl do řitky takže došlo na má slova.....ach jak mám tuhle větu rád
no ja Ti nevim, cece... ale o zadnym prazakovi, bo chotovicakovi mi mlada, ani zadna ex nic nerikala1162 píše:black_sheep píše:tak to cumim! a kdo opravi muj pekac?
Dotyčný práskač se sám přiznal.....takže nás opravdu sledují![]()
Tvůj pekáč ? No jestli jsi hezká mladá holka tak s tím pekáčem něco uděláme![]()
Taky koukám že jsi z Nového Boru. Tam jsem takřka vyrůstal. Tedy spíše v Chotivicíh. Ale v Boru jsem byl každý den. No a před dvěma lety mi utekla holka s frajerem z Boru. Takže jestli jsi to ty tak doufám že se ti ten pekáč rozloží![]()
Ale on jí stejně pak kopl do řitky takže došlo na má slova.....ach jak mám tuhle větu rád
Musíme mu dát trochu šanci. Ale neřeknu Vám kdo to je.....bude zajímavé když tu s námi bude diskutovat někdo z Hyundaje neantek píše:Dotyčný práskač se sám přiznal.....takže nás opravdu sledují![]()
Předem varován,lére vyzbrojen.
To je ideální stav. Druhá varianta je, že ti prodejce suše oznámí, že se na tomto fóru píší bludy a žádné tebou popisované závady neexistují. To je moje zkušenost a už se těším na garančkuTomikp píše:Když mi v autě něco zlobí tak proč si o to v servisu neříct že...
Tak v tom nevidim zvláštní problém, prodejce toho dokáže namluvit.CzechJoker píše:To je ideální stav. Druhá varianta je, že ti prodejce suše oznámí, že se na tomto fóru píší bludy a žádné tebou popisované závady neexistují. To je moje zkušenost a už se těším na garančkuTomikp píše:Když mi v autě něco zlobí tak proč si o to v servisu neříct že...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |