Nové auto
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Nové auto
Zdravým všetkích v Hyundaiclube.
Práve som kúpil nový Hyundai GETZ-1,4 s klímov . Mám ho týždeň. Dlho som rozmýšľal medzi Fábiov a Getzom až zvíťazil Getz . Autíčko je živé a hlavne vnútorný priestor je dosť veľký .Veľmi dobre má riešené nasadanie a vystupovanie vodiča . Má sice trochu menší batožinový priestor ale to nevadí . Trápi ma ale klíma ktorá by mala po zapnutí fúkať studený vzduch ale ani po 10 minútach sa nič nedeje . Asi pojdem do predajne aby to tam pozreli . Alebo poradte čo je stým .
Práve som kúpil nový Hyundai GETZ-1,4 s klímov . Mám ho týždeň. Dlho som rozmýšľal medzi Fábiov a Getzom až zvíťazil Getz . Autíčko je živé a hlavne vnútorný priestor je dosť veľký .Veľmi dobre má riešené nasadanie a vystupovanie vodiča . Má sice trochu menší batožinový priestor ale to nevadí . Trápi ma ale klíma ktorá by mala po zapnutí fúkať studený vzduch ale ani po 10 minútach sa nič nedeje . Asi pojdem do predajne aby to tam pozreli . Alebo poradte čo je stým .
- Reklama
vítej v klubu
Mrkni se po fóru ... už se to tu řešilo např. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=264
sice nemám Getze ani tak nové auto, ale klima mi max. do 5 minut fouká ledový vzduch ...
Mrkni se po fóru ... už se to tu řešilo např. https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=264
sice nemám Getze ani tak nové auto, ale klima mi max. do 5 minut fouká ledový vzduch ...
Toyota Avensis sedan Sol 2.0 16V (94 kW)
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
dříve: Accent 1.5 12V GLS, r.v. 1997
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové auto
Vítej v klubu. Jinak zdravím Levice, byl jsem tam za komančů na vojně. Super baby (v hotelu Atom pěkný pokoje a pěkný sprchy) a super hospody. Letos se tam asi pojedu podívat za kámošema z vojny (do Demandic a Levic). Tak ať ti to lítá v poho.ivanhoe píše:Zdravým všetkích v Hyundaiclube.
JHá s klimou žádný problémy namám .... to bude tím že jí taky nemám ...
Mohlo se stát že zapomněli doplnit chladivo ...
Mě zapomněli seřídit nové světlo a tvrdili mi že to nejni možné ...
Mohlo se stát že zapomněli doplnit chladivo ...
Mě zapomněli seřídit nové světlo a tvrdili mi že to nejni možné ...
Hyundai Getz 1,3/63kw cvvt Elegance 5HB Tundra Green
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
Mercedes Benz class G 2.9tdi rv.89 + facelift 2005
Daewo Nexia 1.5i 8V rv.92
R.I.P - Honda Civic původně 1,5/66kw
R.I.P - Fiat 126p (polski)
- mario_liptov
- *
Re: Nové auto
V prvom rade pozri ci nemas vypnute fukanie a ak nie tak nevahaj ani sekundu a reklamuj toivanhoe píše:Zdravým všetkích v Hyundaiclube.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
5.9l/100km
5.9l/100km
pojistka...
Zdravím všechny!
Když jsem převzal svého Getzíka (3 týdny-1t km) tak jsem si až doma všimnul že nefungují palubní hodiny... Už jsem uvažoval jak budu uplatňovat první reklamaci,ale pro jistotu jsem mrknul ještě do pojistkové
skříňky v kabině a hle - špatně zastrčené pojistka... Stačilo domáčknout
a hodiny hodinují a začlo svítit osvětlení kabiny...
Doufám,že to byl na dlouhou dobu poslední problém...
Richard
Když jsem převzal svého Getzíka (3 týdny-1t km) tak jsem si až doma všimnul že nefungují palubní hodiny... Už jsem uvažoval jak budu uplatňovat první reklamaci,ale pro jistotu jsem mrknul ještě do pojistkové
skříňky v kabině a hle - špatně zastrčené pojistka... Stačilo domáčknout
a hodiny hodinují a začlo svítit osvětlení kabiny...
Doufám,že to byl na dlouhou dobu poslední problém...
Richard