? mini zraz východ slovenska
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: ? mini zraz východ slovenska
no tak to by bolo dobre to by som bral
Hyundai Elantra 1.6 79kw ,2001
tak to vies ze hej...ono sa to este pozbiera,neboj nic...teda dufam
Zdravim Pani.
A v aky datum si predstavujete urobit ten zraz.? Lebo teraz to nieje najkrajsie tam vonku.. Ale niekedy na jar by sa mohlo nieco poriesit... To by som sa aj pridal..
A v aky datum si predstavujete urobit ten zraz.? Lebo teraz to nieje najkrajsie tam vonku.. Ale niekedy na jar by sa mohlo nieco poriesit... To by som sa aj pridal..
no datum sme si ešte nedali.
ako pokial sa tu dohodneme aspon 5ti .. tak potom možme stanoviť aj datum a miesto (tak aby to kazdemu vyhovovalo)
ako pokial sa tu dohodneme aspon 5ti .. tak potom možme stanoviť aj datum a miesto (tak aby to kazdemu vyhovovalo)
H Getz 1.4
No ja bych se taky velice rad pridal. Slovensko ja rad
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
no bolo by to dobre na jar,tak akurat pocasie,dufam ze sa nas pozbiera viac...urcite by nebol na skodu taky zraz
A čo sa na takom zraze vlastne robí? Vypiť si asi nevypijeme, či?
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
noo môžme aj vypiť.. najprv stretko na autach, najlepšie zobrať pasažiera vodiča - abstinenta. a ostatne pojde samo ..
H Getz 1.4
no taky zraz by som prijal aj ja veru ale vychod slovenska je trochu daleko a tak najar by to bolo uplne super!!!
Hyundai Accent CRDI 1.5 AA SEDAN čierna
Zdravím Pani..
No tak ako uz ste uvazovali na nejakom datume.? Pomali by uz bolo nieco vymysliet co sa tyka datumu bolo by to dat niekedy na koniec marca alebo aj niekedy v aprili aj ked osobne ten april by som bral skôr popripade nejake to miesto stretnutia urcit a tak. Čo vy na to..?
No tak ako uz ste uvazovali na nejakom datume.? Pomali by uz bolo nieco vymysliet co sa tyka datumu bolo by to dat niekedy na koniec marca alebo aj niekedy v aprili aj ked osobne ten april by som bral skôr popripade nejake to miesto stretnutia urcit a tak. Čo vy na to..?
Tak uz by fakt bolo na case nieco podohadovat.Co,kde,ako,kedy ten april by aj mohol byt,uvidime co povedia ostatny na to...
No kludne aj marec aj april môžme dať, len dni 9-13.04.11 som mimo slovenska tak bud pred, alebo po by sme mohli, neviem ako ostatny ste na tom časovo... dufam že nas bude čo najviac.
H Getz 1.4
Ahoj.
Tak rozmyslal som nad nejakym datumom a dospel som na 30.4.2011 je to sobota co Vy na to..??
Ak nie kludne navrhnite aj iny.....
Tak rozmyslal som nad nejakym datumom a dospel som na 30.4.2011 je to sobota co Vy na to..??
Ak nie kludne navrhnite aj iny.....