Minulý týden jsem na tachometru docílil 10.000km, za necelého půl roku, co auto mám... takže už trochu mohu hodnotit. Sice jsem do teď pořád ještě nepochopil, proč jsem si koupil zrovna SUV, ale budiž, už se stalo a jsem spokojený.. Měli jste pravdu, co jste říkali, že si motor sedne. Mám pocit, že se upravil trochu i zvuk, už to nezní vyloženě jako traktor, je jemnější... Jezdím za zhruba 5.9l/100km. Spotřebu si počítám, computer nesleduji, ani nevím, kolik to vychází jemu
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jezdím na doraz a tankuji vždy okolo 62 litrů - až po hrdlo. Vyhovuje mně, že dojezd na nádrž tím pádem mám asi 1100 km. Což je super - pomalu až do Paříže
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jinak s autem zatím nebyl naprosto žádný problém, jen tankuji naftu a jezdím a nemusím nic řešit. Super. Teď se chystám koupit zimní pneu - rozhoduji se mezi Bridgestone Blizzak LM80 215/70R16 100T, Continental Conti Cross Contact Winter 215/70R16 100T a Dunlop SP WINTER SPORT 3D 215/70R16 100T. Vy, kteří už máte první zimu za sebou, máte s některými z těchto nějaké zkušenosti...?