Som cerstvym majitelom tohto nadherneho auta..2 den

tesi ma chalani, popripade baby..

pekny den

Moderátoři: Tringi, Moderátoři
strmo píše:Zdravim vsetkych clenov a priaznivcov tohto nadherneho auta..![]()
Som cerstvym majitelom tohto nadherneho auta..2 den, samozrejme tazko mi je este opisat ako sa to auto sprava pri klasickej jazde, lebo mam respekt a idem nanho velmi pomaly..ucim sa..uz to ze je to automat tip tronic, benzin je to upne nieco ine ako diesel..ale prve pocity po prvych 100 km co som nabehal su uzasne..zatial som velmi spokojny..este vobec neviem ako sa to auto sprava pri vacsich rychlostiach..rad by som si ale nechal pocut a poradit od vas kolegovia ako mam hlavne jazdit s tym automatom..ci mu viac prospieva ked idem "sviznejsie" alebo kludne si to mozem vychutnavat jazdu ako teraz..v podstate ani neviem co chcem pocut..auto je v super stave, Ex majitel sa velmi tazko lucil a uz aj chapem preco.. inak.. neoplatilo by sa to hodit na plyn kedze to je 2.7 V6 tka?? ps: dohodim tu aj neake foto coskoro..
tesi ma chalani, popripade baby..![]()
pekny den
Dik Tomijas,tomijas píše:No to gratulace já jsem Tomijas mám taky 2.7 automat už asi 5 roku a zatím jsem spokojen
třeba změnu něco rodiného žena chce mimi
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |