moje nove coupe ..r. 2004/ 2.7 V6 Fx automat
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
moje nove coupe ..r. 2004/ 2.7 V6 Fx automat
Zdravim vsetkych clenov a priaznivcov tohto nadherneho auta..
Som cerstvym majitelom tohto nadherneho auta..2 den , samozrejme tazko mi je este opisat ako sa to auto sprava pri klasickej jazde, lebo mam respekt a idem nanho velmi pomaly..ucim sa..uz to ze je to automat tip tronic, benzin je to upne nieco ine ako diesel..ale prve pocity po prvych 100 km co som nabehal su uzasne..zatial som velmi spokojny..este vobec neviem ako sa to auto sprava pri vacsich rychlostiach..rad by som si ale nechal pocut a poradit od vas kolegovia ako mam hlavne jazdit s tym automatom..ci mu viac prospieva ked idem "sviznejsie" alebo kludne si to mozem vychutnavat jazdu ako teraz..v podstate ani neviem co chcem pocut..auto je v super stave, Ex majitel sa velmi tazko lucil a uz aj chapem preco.. inak.. neoplatilo by sa to hodit na plyn kedze to je 2.7 V6 tka?? ps: dohodim tu aj neake foto coskoro..
tesi ma chalani, popripade baby..
pekny den
Som cerstvym majitelom tohto nadherneho auta..2 den , samozrejme tazko mi je este opisat ako sa to auto sprava pri klasickej jazde, lebo mam respekt a idem nanho velmi pomaly..ucim sa..uz to ze je to automat tip tronic, benzin je to upne nieco ine ako diesel..ale prve pocity po prvych 100 km co som nabehal su uzasne..zatial som velmi spokojny..este vobec neviem ako sa to auto sprava pri vacsich rychlostiach..rad by som si ale nechal pocut a poradit od vas kolegovia ako mam hlavne jazdit s tym automatom..ci mu viac prospieva ked idem "sviznejsie" alebo kludne si to mozem vychutnavat jazdu ako teraz..v podstate ani neviem co chcem pocut..auto je v super stave, Ex majitel sa velmi tazko lucil a uz aj chapem preco.. inak.. neoplatilo by sa to hodit na plyn kedze to je 2.7 V6 tka?? ps: dohodim tu aj neake foto coskoro..
pekny den
- Reklama
Re: moje nove coupe ..r. 2004/ 2.7 V6 Fx automat
Že by Tomijas predal auto?
Gratulujem ku kúpe...
PS: Odkiaľ si?
Gratulujem ku kúpe...
PS: Odkiaľ si?
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, sice nemam automat a mam jen 2.0, ale kdyz se o auto budes starat tak jak mas, myslim ze budes spokojeny, ja uz mam druhe a nikdy jsem nemel problem, za rok jsem nalital cca 35tkm a to jsem byl uplny zajda, dnes uz vim kde ma auto hranice a ze je fajn i do mesta... kdyz budes mit dobre obuti, tak je prave tohle auto celkem fajn prechodnik na vyssi level preju hodne krasnym kilometru za volantem
nepoznam Tomijasa, ale to auto mam kupene od Popradcana..a ja tiez pochadzam z pod tatier, =], a dakujem ti Engineer , moja spokojnost stale stupa pri tom aute.. skoda len ze neviem aku mam priemernu spotrebu :/ akurat dojazd a aktualnu spotrebu.. ..ani to by ma neako netrapilo len ked kazdemu poviem ze je to 2.7 6V automat..tak len hodia oci.. ..ta spotreba mby sa mala pohybovat okolo tych 10L v meste a mimo mesta okolo 8 L.. co vobec nie je zle..ale rad by som to aj pocul od Vas chalani ci je to naozaj tak..
No za těch 10l to bys musel jet až moc šetřivě, jinak kolem těch 13. Na okreskách v pohodě i za 6,5 jezdím. Při 250 tacho nějakých 15l na 100km a při brutální jízdě až těch 17-20l.
jsi si jisty, ze tam nemas tlacitko na prepina udaju PC?
Jinak gratulace, nahod fota
Jinak gratulace, nahod fota
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
diky StanleyV6 , dobry dovod prestat fajcit a tie peniaze dat radsej na benziin.. ), ale nie je to az tak zle..mas presne ten isty obsah ? aj automat?? ps: neviem si predstavit ze by som mal ist 250 km/h .. to fakt mi tolko da??
mam Hardcam.. ale nie je medzi nimi priemerna spotreba..to mi tam fakt chyba..lebo ked vidim tu aktualnu spotrebu..neviem ci sa ja stale zle pozriem alebo je to vacsinou tak..) nj hodim to len momentlane tu dost fuci zle pocasie..vycekujem si pekny den a spravim foto.. dakujem.. =]
Ahoj já mám taky 2.7l ale 6st. manuál a trochu poladěné. V sérii to jede ještě těch 230km/h tacho v pohodě Možná i víc, já to tehdy moc nezkoušel.
No to gratulace já jsem Tomijas mám taky 2.7 automat už asi 5 roku a zatím jsem spokojen
třeba změnu něco rodiného žena chce mimi
Hod tu nějaký fota
strmo píše:Zdravim vsetkych clenov a priaznivcov tohto nadherneho auta..
pekny den
Dik Tomijas, , presne to bol aj moj pripad...chalan od ktoreho to mam tak tiez bude otcom o par mesiacov...vychytal som.. Nj ,FOTO bude tiez..tomijas píše:No to gratulace já jsem Tomijas mám taky 2.7 automat už asi 5 roku a zatím jsem spokojen
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
no ja jel s mojim 230 a mel jsem uz skoro max otacky, takze cca 6000... bylo to ale podle tachometru ne podle navigace, takze jsem mohl jet cca 220 ? to bylo uz max... + - 5 - 10 km/h ale nechtel jsem to tocit na doraz