Problem se startováním
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Problem se startováním
chtěl bych se zeptat co dělat když mám Santa Fe 2.7 automat z roku 2002 ...prijel sem s nim zaparkoval a ted mi nejde otocit klickem k nastartovani motoru ani se nehne...nevite cim to muze byt a co s tim? dekuji
- Reklama
Re: Problem se startováním
flyrage píše:chtěl bych se zeptat co dělat když mám Santa Fe 2.7 automat z roku 2002 ...prijel sem s nim zaparkoval a ted mi nejde otocit klickem k nastartovani motoru ani se nehne...nevite cim to muze byt a co s tim? dekuji
jej pardon spatna sekce... ale i tak bych byl rad za rady dekuji=)
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No to by mohl bejt zadřenej zámek či tak něco ve spínací skříňce. S tim asi do servisu nebo rozebrat, ale nevim nakolik si troufneš.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
klicek jde v pohode do zdířky... jen prostě nejde otočit... bude muset asi servis no opravit:/
Zkus otáčet klíčkem, ale s citem a při tom mírně pootáčet volantem. Může to bejt zaseknuté zabezpečení volantu proti krádeži, také mi to dělalo na acentu a pomohlo vyndat celou spínačku a celou pročistit a znovu promazat a nyní už rok chodí bez jediného problému.
.........