Kolik benzínu zbývá v nádrži?
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- tr2700automat
- **
Kolik benzínu zbývá v nádrži?
Kolik mi zbývá ještě benzínu v nádrži, když palivoměr na palubce ukazuje (s modrou barvou) jako na obrázku? Je to možné že jsem měl v autě jen 12 litrů benzínu? Připadá mi totiž skandální a nepřijatelný tah 43 litrů na plnou výplň který jsem zaplatil včera na benzínové stanici, jelikož jak vím moje Coupe má nádrž 55 litrů.
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolik benzínu zbývá v nádrži?
Moc nechápu nicméně za léta co jezdím auty jsme přišel na jednu věc, jediné čemu můžu ohledne množství paliva věřit je tankování plná-plná jinak na nějáký ručičky a barvičky nehraju protože mi každý auto ukazuje jinak
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nicméně 12 nebo 13 docela sedí.
Od 55 do 45 litrů ručka ukazuje maximum, pak začne klesat, a dole je podobná rezerva.
Co je na tom skandálního? nepřijatelného?
Od 55 do 45 litrů ručka ukazuje maximum, pak začne klesat, a dole je podobná rezerva.
Co je na tom skandálního? nepřijatelného?
tohle jsem na coupečku zbožnoval při natankování plné jsem ujel 3OOkm a ručka se skoro ani nehla a během zbilých 2OOkm prolítla celým polem
Prodej levných autodílů.
Ukazatel dojezdu stojí za prd asi u každého a jinak? Si změřim kolik cca ujedu na nádrž km a pak když se řítím ke konci, tak dám plnou a hotovo. Ať si dojezd ukazuje co chce. A hladový oko je taky docela spolehlivý. Tedy dokud se na čerpadle neposere elektronika či plovák
Hyundai Coupe 2,7 V6, r.v. 2002
- tr2700automat
- **
Vzdy jsem platil kolem tisicovky za stejne priblizne ujete kilometry, ted 1.600kc mi prislo hodne . Mozna ze jsem to "zbabral" sam. Pro vysvetleni nekde na netu jsem cetl ze muzes natankovat za stejnou cenu vice benzinu kdyz tankujes pomalu. Tak jsem nezmackl uplne spinac cerpadla aby benzin tekl pomalu. Mozna to je pricina a zbytecne jsem si sam naparil 1600kc misto mensi castky. Anebo se mylim?
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A nepřehlédl jsi náhodou že se cena benzínu za posledních pár týdnů zvedla o deset korun?
Tou pistolí to být může, ale musel bys mít hodně smůlu a narazit na vadnou, protože přesnost měření vytočeného benzínu je přísně kontrolovaná a za nepřesnost hrozí docela vysoké pokuty.
Tou pistolí to být může, ale musel bys mít hodně smůlu a narazit na vadnou, protože přesnost měření vytočeného benzínu je přísně kontrolovaná a za nepřesnost hrozí docela vysoké pokuty.
- tr2700automat
- **
Cenou to neni , vzdyt jsem pred par dni zase tankoval na te stejne stanici. Nepamatuji si presne kde byl ukazatel benzinu, pamatuji si ze byl neco za polovinou, proto se domnivam ze bud jsem udelal ja tu blbost ze jsem tankoval pomalu anebo mozna ma vadu cerpadlo stojanu. Jinak te cerpaci stanici duveruji a neni to poprve co tam tankuji .Tringi píše:A nepřehlédl jsi náhodou že se cena benzínu za posledních pár týdnů zvedla o deset korun?
Je to škandááááál snad jen jezdit "mastnou tyčí" by trochu pomohlo
Elantra 1.6 2006
- LiberaleMiguel
- **
to s tím, že tankuješ pomalu je o tom, že se banzín nepění a natankuješ do nádrže víc, než že ten stojan a ojebeš a natankuješ víc za stejné prachy
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Asi tak... neřeš, jak píšu pozice rafičky ukazatele nebo PP jsou jenom pro dobrej pocit... ale tankování plná - plná prostě neojebeš Vždycky bude peněženka plakat...
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- LiberaleMiguel
- **
proč by měla peněženka plakat ? Podle mě peníze co valím do auta jsou ty nejlépe utracené, protože mi dělají největší radost
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
mne sa raz podarilo natankovat 52 litrov.......som inak riskoval kurva:/
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Gala-co je zvláštního na natankování 52l do 55l nádrže:?:
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red