Elektro asi
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Elektro asi
Ahoj, potrebuju radu. Asi mi něco odešlo v elektroinstalaci. Nefunguje mi centrální odemykání u řidiče, zároveň nefunguje odvladani pro el. nastavení zrcatek. Myslim si že to nějak souvisí. Ostatní funguje (okýnko atd.) Koukal jsem na pojistky a tam byla špatná jedna 15 (i po výměně nová ihned praskla) v návodu je napsáno že je to pojistka C/Light - ale všechny světla mi v autě svitej.
Hyundai Coupe 2.0 FX (2G), facelift
- Reklama
- LiberaleMiguel
- **
Re: Elektro asi
ro vypadá na nějaký zkrat někde ve dveřích jestli ti nová pojistka hned shořela
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
jj nová hned odešla ... jen sem otočil klíček (bez toho, abych něco kde udělal) a už byla pryč ....
Teď jsem v manuálu zjistil, že ta pojistka jak se jmenuje C/LIGHT .... je ve skutečnosti Lighter and Outside Mirror ....
Takže vlastně zapalovač a vnější zrcádka ... což už vysvětluje můj problém, proč mi nefungujou ty zrcádka ..... jen mi nejde do hlavy, proč proud nejde do dálkového otevírání dveří u řidiče ....
Nevíte někdo jak zjistim chybu, proč mi ta pojistka vždy odejde?
Teď jsem v manuálu zjistil, že ta pojistka jak se jmenuje C/LIGHT .... je ve skutečnosti Lighter and Outside Mirror ....
Takže vlastně zapalovač a vnější zrcádka ... což už vysvětluje můj problém, proč mi nefungujou ty zrcádka ..... jen mi nejde do hlavy, proč proud nejde do dálkového otevírání dveří u řidiče ....
Nevíte někdo jak zjistim chybu, proč mi ta pojistka vždy odejde?
Odpoj panel ovládání zrcátek ve dveřích řidiče, dej novou pojistku a uvidíš jestli ti zase shoří pojistka. Pokud ne, hledej zkrat v tom ovládacím panelu.
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem odpojil zapalovač a ovládání oken funguje a pojistka nepraskla. Jen mi do levych dveří nejde pořád proud k centrálnímu otevírání dveří. To je teď jediná vada co zůstala.
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno ... prasknul drát od centrálu vedoucí od dveří do karoserie .... vyměněno a vše funguje dál Jen se časem musim podívat na ten zapalovač, proč je tam ten zkrat ....