Zavada pri zahrati (pomoc)
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Zavada pri zahrati (pomoc)
Mám problem s lantrou r.92 .. Pri zahrati motoru ztraci auto vykon..za studena nastartujete tak je auto plne sily .. zahrabe , tahne pekne .. ale jakmile se zahreje tak misto zahrabani vam auto chcipne .. a vubec netaha .. nevim cim by to mohlo byt .. a jeste se mi zda ze to zere moc benzinu .. je citit nespaleny benzin.. a vse co tomu nasvedcovalo je po vymene ...dekuji za pomoc ..
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zavada pri zahrati (pomoc)
napiš co všechno si už vyměnil... vetšinou tenhle problém má na svědomí lambda sonda, ale trochu mi tam nesedí že to dělá až po zahřátí
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
vymenene je teplotni cidlo , lambda sonda, pak inducka a na rozdelovaci to (cidlo?)nebo co to vubec je ..
Mám podobný problém.
Mám Lantru 97 1.8 16V 94 kw a při startu vše v pohodě, olej tam je , chladici kapalina taky a auto se začne přehřivat a když vyřadím na neutrál otačky začnou kolísat pod 1tis. ot./min a auto chcipne a kompletně vše zhasne. Baterkou to být nemuže poněvadž jsem před týdnem koupil novou, ale když otevřu kapotu pohnu s baterkou tak se vše rozsvítí a po chvilce trapeni při startovani vše naskoči.
A mimochodem mi přestala fungovat klima. Včera se mi to stalo po cestě zhruba 10km třikrát a je to dost nepřijemne když jedete a najednou vam zhasne uplně všechno a musite uprostřed provozu zastavit otevřit kapotu a dělat tohle...bohužel nejsem mechanik a tohle se mi stalo poprve tak prosím o radu zda li má někdo s tímto zkušenost.
Díky
Mám Lantru 97 1.8 16V 94 kw a při startu vše v pohodě, olej tam je , chladici kapalina taky a auto se začne přehřivat a když vyřadím na neutrál otačky začnou kolísat pod 1tis. ot./min a auto chcipne a kompletně vše zhasne. Baterkou to být nemuže poněvadž jsem před týdnem koupil novou, ale když otevřu kapotu pohnu s baterkou tak se vše rozsvítí a po chvilce trapeni při startovani vše naskoči.
A mimochodem mi přestala fungovat klima. Včera se mi to stalo po cestě zhruba 10km třikrát a je to dost nepřijemne když jedete a najednou vam zhasne uplně všechno a musite uprostřed provozu zastavit otevřit kapotu a dělat tohle...bohužel nejsem mechanik a tohle se mi stalo poprve tak prosím o radu zda li má někdo s tímto zkušenost.
Díky