Díky za nové reakce, prozatím se má věc tak, že rozsudek ohledně opravy nebo totálky padne v pondělí. Zarazila mne jedna věc, v servisu otcovi tvrdili, že jsou zohle boční prahy, které jsou podélně přes celé auto a v místě přední kapotáže v důsledku nárazu jsou zohlé. Navrhovali mu, že tuto část na tvrdo odřežou a navaří nové. Nůže si tohle autorizovaný servis dovolit? řezat do šasi a přivařovat kdo ví co? Když origo je celek? Popravdě vidina toho, že budeme mít povařenou káru minimálně dalších 10 let se mi moc nezamlouvá!
i20 zavrhla matka, že to nechce, chce i30 tu kterou bourala, te by to svařování a dávání všelijak do kupy, jen aby se servis vešel do ceny nevadilo.
Co jsem se díval na skladovky na netu, tak naše i30 se drží i v částkách přes 300 000 kč!! Nejlevněji sem ji našel za 265 000Kč. (naše stála 260 000 před dvouma roky)!!.
Dívali jsme se i na ix20 ta se dá sehnat nová od 240 000Kč. 66kW.
Našel sem i Elantru novou za 290 000Kč.
Přes týden si objedu Ostravsko, a poptám dodavatele, zda se někde první i30 najde, případně zda mi udělají cenu na jakékoliv křivé háčko.
Jetinu nechcem, naši najedou ročne 10 000km, všechno lítačka do obchodu, do města, po rodině. Chcem nové a voňavé. Ideálně i30.
Pokud by ste o nějaké nabídce věděli, napište budu rád. V garáži je prázdno

/