Moderátoři: miooo, Moderátoři
Oki uz sem jedno sehnal sice s prasklým sklem ,ale ten plast je OK , nejak to jít sundat musíDanielD952 píše:Ahoj, bohužel tě asi zklamu.... Jelikož jsem měl nedávno také problémy se zrcátkem, tak jsem poinformován. Jediné co na zrcátko koupíš samostatně je náhradní sklo, jinak absolutně nic. Pak už jedině nějaký ten chromový cover, ale ten tu tvojí část neřeší nijak![]()
Zajímavý je, že když jsem ten plast černý, který ti někdo sundal, chtěl sundat sám, tak se mi to nepovedlo a to jsem to zrcátko měl sundaný hezky doma na stole a to se mi to nepovedlo..
Kdybys dal detailní foto jak to tam vypadá, byl bych rád.
Jinak pokud bys řešil nové zrcátko, nedoporučuji vrakáč = drahý. V aftershopu je cena cca 4500 neorig a orig myslím 6500, + lak.
Ok zejtra mi dorazí to zrcátko , tak pak hodím nějaký fotky , našel jsem na netu návod jak to celý rozdělat , tak pojedu podle toho navodu na zbytku se kdyžtak domluvímeDanielD952 píše:Tak to je super kup![]()
Dej kdyžtak pak vědět jak se to vyndavá![]()
Já mám ten černý plast ok, ale popraskaný ten vrchní - lakovaný plast. Tak kdyby ses chtěl pak toho zbytku zbavit, koupil bych ho od tebeSklo už mám objednané.
Díky
Vydrž zkusím to sem nějak uploudnout je sice v Angličtině ,ale ja to podle nej rozebral do mrteDanielD952 píše:Tak jak to dopadlo se zrcátkem? Nemohl by sis sem dát odkaz na ten návod jak to rozebrat? Nemůžu vyndat ani to sklo....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |