Voda v kufri pri rezerve ix35
Moderátor: Moderátoři
Voda v kufri pri rezerve ix35
Mám Hyundai - ix35, r.v. 2010, benzín 2,0 l, 4x4. Koncom minulého roka som zistil, že pri rezerve v kufri sa mi objavuje voda, nie je to pár kvapiek, ale tak 0,7 - 1,5 l. Je úplne čstá, priezračná, takže asi nebude z dola od kolies. Bol som s tým už 3-krát v servise - "Pretesnili sme Vám aj to čo sa nedalo pretesniť" - a voda je tam opäť. Viete mi niekto poradiť, čo s tým??? Ďakujem.
- Reklama
Re: Voda v kufri pri rezerve ix35
no len vyskusat s vapkou striekat cele auto alebo v umyvacke pozerat kde to tecie no to ste asi skusalicabarer píše:Mám Hyundai - ix35, r.v. 2010, benzín 2,0 l, 4x4. Koncom minulého roka som zistil, že pri rezerve v kufri sa mi objavuje voda, nie je to pár kvapiek, ale tak 0,7 - 1,5 l. Je úplne čstá, priezračná, takže asi nebude z dola od kolies. Bol som s tým už 3-krát v servise - "Pretesnili sme Vám aj to čo sa nedalo pretesniť" - a voda je tam opäť. Viete mi niekto poradiť, čo s tým??? Ďakujem.
BMW 325 Coupe
Honda Accord 2.0
VW Golf
"why is your fear my problem?"
Honda Accord 2.0
VW Golf
- kombajnista
- *
Tento problém už řešil někdo před tebou (nepamatuju si, jestli jsem točetl zrovna tady), takže nejsi bohužel sám, koho to postihlo. A pokud si dobře pamatuju, tak to nevyřešil nijak. Osobně bych si nenechal ... na hlavu a v servise bych trval tvrdě na vyřešení. Minimálně bych požadoval být přítomen u toho "přetěsňování".. Když se prsí zárukou v každé reklamě, tak ať podle toho taky jednají.
Nejkvalitnější SUV na zeměkouli
nasiel som na UK fore, ze to vyteka cez ventilacne otvory hned pod zamkom a pomohlo utesnit zadne svetla
skusim pozriet moje auto ci tam nieco vobec take je
skusim pozriet moje auto ci tam nieco vobec take je
BMW 325 Coupe
Honda Accord 2.0
VW Golf
Honda Accord 2.0
VW Golf
mkarais,bingo,tomuto hovorím konštruktívny prístup.
P.S. Aj fotka je zase o niečo lepšia !
P.S. Aj fotka je zase o niečo lepšia !
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- FISHkaa
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na mazdě mi takhle po odborné opravě v autorizovaném servisu zatékalo přes světla. Každopádně pomůže vapka a člověk v odstrojeném kufru
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno
Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Asi 15cm pod světly pod nárazníkem jsou zaslepené otvory asi průměr 6cm. Přístup ze spoda. Okraje jsem odmastil a potřel voskem ( nad tím jsem dlouho váhal, co použít??), je vzlínavý a odpuzuje vodu. Pomohlo to.cabarer píše:Mám Hyundai - ix35, r.v. 2010, benzín 2,0 l, 4x4. Koncom minulého roka som zistil, že pri rezerve v kufri sa mi objavuje voda, nie je to pár kvapiek, ale tak 0,7 - 1,5 l. Je úplne čstá, priezračná, takže asi nebude z dola od kolies. Bol som s tým už 3-krát v servise - "Pretesnili sme Vám aj to čo sa nedalo pretesniť" - a voda je tam opäť. Viete mi niekto poradiť, čo s tým??? Ďakujem.
http://www.wurth.sk/media/catalogue/02. ... 7_sk_W.pdf
ix35 1,6 GDI
i20
Lantra
i20
Lantra