Dobrý den,
chtěl by jsem se zeptat, na co si dát pozor při koupi Lantry Combi 1.6 16V r.v. 99 po faceliftu s LPG. Dočetl jsem se, že je třeba si dát pozor na lemy (prahy), spotřebu oleje a zadní nápravnici.
Napadají Vás ještě další věci, která je třeba mimo obvyklou prohlídku zkontrolovat.
PS: Něco málo o Hyundai vím, protože v rodině máme H. Accent r.v. 98 od nova.
Děkuji.
kupuji Lantru
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
Re: kupuji Lantru
Zdravím,záleží za kolik peněz lantra je...spotřeba oleje je relativní...tyto motory olej žerou...a motor jede a jede a přežije celý auto...jako je to u mě zadní lemy a prahy vzadu to je asi klasika ...nápravnice....co dodat...asi bude chycená jako u mě...před 2lety na ní koukal kolega tady z fóra a říká mi ,že vypadá dobře a říká ošetři ji..Blbec jsem se na to ..... a dnes je v háji..díry jak prase...ale zase nová se dá sehnat za 3500kč..což je luxus....jinak asi u Lantry...zkontrolovat klimu....a spíše jestli to svítí a troubí až jí budete mít doma...tak kontrola brzdy hlavně vzadu...ty zarezají a nevrací se válečky...to je asi vše co bylo poraděno mě před 3 lety
Hyundai i30 combi 2gen. 1.6 mpi r.v.2015
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999
-
Díky za rady.
U Accenta co máme doma, jsme ještě poměrně brzy (cca. při 80 tis. km) měnili spojku a taky ze vstřikování prosakoval benzín, takže se to taky muselo řešit, jinak je to spolehlivé auto a nikdy nás nenechalo někde stát.
Mám jeden kus, na který by jsem se chtěl jet podívat a ten je za cca. 20 tis. Kč (což mi přijde s LPG docela málo), najeto by měl mít přes 200 tis. km, zřejmě tam bude spojka na výměnu (klouže při na plný plyn - předpokládám opravu cca. 5 tis. Kč).
U Accenta co máme doma, jsme ještě poměrně brzy (cca. při 80 tis. km) měnili spojku a taky ze vstřikování prosakoval benzín, takže se to taky muselo řešit, jinak je to spolehlivé auto a nikdy nás nenechalo někde stát.
Mám jeden kus, na který by jsem se chtěl jet podívat a ten je za cca. 20 tis. Kč (což mi přijde s LPG docela málo), najeto by měl mít přes 200 tis. km, zřejmě tam bude spojka na výměnu (klouže při na plný plyn - předpokládám opravu cca. 5 tis. Kč).
- Lhoty
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nezakládej zbytečně nové téma, jsou tu nejméně 2 kupuji lantru, pokračujte tam,
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 3&start=15
tady zamykám
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 3&start=15
tady zamykám
Lantra 1.8 J2 Wagon 1996
4 x Trabant 601 1970 - 1991
4 x Trabant 601 1970 - 1991