Kvalita handsfree
Moderátor: Moderátoři
Kvalita handsfree
Dobrý den,
chtěl bych se Vás zeptat, jak Vám funguje handsfree v i40? Často volám z auta a na druhé straně neustále slyším, že mi není rozumět? Máte ty samé problémy?
Lze např. zesílit hlasitost mikrofonu?
Díky moc za odpovědi.
Vlastik
chtěl bych se Vás zeptat, jak Vám funguje handsfree v i40? Často volám z auta a na druhé straně neustále slyším, že mi není rozumět? Máte ty samé problémy?
Lze např. zesílit hlasitost mikrofonu?
Díky moc za odpovědi.
Vlastik
Hyundai i40 CW, Experience Premium + Navi, 1,7 CRDi, 100kw, manuál
- Reklama
Re: Kvalita handsfree
Ja mám handsfree s obyčajným rádiom bez navi.S telefonovaním nemám problém,pokial nejdem po dialnici.Tam už hluk pri 130km/hod je výrazný a je mi ťažšie rozumieť.Pri pomalšej jazde ,alebo po meste úplne v poho.Dokonca sa mi darí vytáčať hlasom.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- robertbulko
ja mám handsfree s NAVI a funguje super aj na dialnici. Veľa ľudí je prekvapených ako je ma dobre počúť v porovnaní s inými. Samozrejme nie je to dokonalé a na klasický hovor to nemá.
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
Co máš prosím tě za telefon?robertbulko píše:ja mám handsfree s NAVI a funguje super aj na dialnici. Veľa ľudí je prekvapených ako je ma dobre počúť v porovnaní s inými. Samozrejme nie je to dokonalé a na klasický hovor to nemá.
- robertbulko
xperia minidraslik píše:Co máš prosím tě za telefon?robertbulko píše:ja mám handsfree s NAVI a funguje super aj na dialnici. Veľa ľudí je prekvapených ako je ma dobre počúť v porovnaní s inými. Samozrejme nie je to dokonalé a na klasický hovor to nemá.
Já mám Apple Iphone 5 a bohužel handsfree stále zlobí. Zkusím ještě jiný telefon, ale moc se mi nechce věřit, že by byl problém v telefonu.robertbulko píše:xperia minidraslik píše:Co máš prosím tě za telefon?robertbulko píše:ja mám handsfree s NAVI a funguje super aj na dialnici. Veľa ľudí je prekvapených ako je ma dobre počúť v porovnaní s inými. Samozrejme nie je to dokonalé a na klasický hovor to nemá.
Mikrofón u handsfree asi nelze zesílit?
Já mám Nokia Lumia 800 a mám problém, že se mi telefon v cca 3 minutových intervalech připojuje a odpojuje.
Ale to je asi problém telefonu
Ale to je asi problém telefonu
Hyundai i40 Experience Comfort 1,7CRDi,08 2013, white
používám Iphone 4S a Galaxy S3 a vše bez problému, rozhodně je to lepší než parrot v Oktávii, nebo origo hansfree v audi..., byl jsem celkem překvapen, dost toho z auta natelefonuji...
- robertbulko
Páni, tí čo máte problém skúšali ste urobiť firmware update? Aktuálna verzia je 7.2.x
No já nemám v autě integrovanou navigaci a když jsem se ptal na upgrade firmware v radiu, tak mi bylo řečeno, že pro radio není dostupný upgrade firmware
Hyundai i40 Experience Comfort 1,7CRDi,08 2013, white