Menim "hlavni" H7 zarovky za Osram night breaker plus a chci s tim vymenit i predni parkovacky aby byly stejne bily jak hlavni svetla a tady je ten kamen urazu, nekde jsem cetl, ze na prdni svetla nejsou v zadnym pripade dle ceske legislativy povolene led zarovky, vztahuje se to i na "nehlavni" svetla jako jsou parkovacky? Hlavne pokud by byly povolene nebo ne, jaky zarovky hledat do prednich parkovacek? Dle manualu 5W no to jsem se toho dozvedel... to same plati i pro zadni "bila" svetla, vecer se mi u nas po tme hur parkuje, takze bych chtel dozadu vykonejsi zarovky, takze to vychazi na LED, opet nevim jaka patice, vzadu si myslim uz problem neni a jsou povoleny nebo se mylim? Ale dle manualu opet popis: 16W jestli to teda patri ke svetlum "zpatecky" protoze z popisu zpetne svetlomety jsem trosku zmatenej

edit. 28.10.
ty predni svetla jsem uz vyresil koupil sem do potkavacek osramky night breaker plus a do parkovacek osram cool blue a sviti vlastne uplne stejne.
Mam ted jinej problem a to po vymene tech potkavacich zarovek, nevim mozna se zeptam jak debil, ale tim, ze jsou tam preci H7ky, tak ty nemaji presny urceni polohy jak napr. H4, ktery v sobe maji jak potkavacku tak dalku ne? Kdyz se povede otocit zarovku tak sviti pak blbe. Jde mi o to, ze kdyz ted jedu vecer tak leva strana u ridice mi sviti v dost zuzenym kuzelu smerem skoro az do protismeru a vlastne zaber nekde od stredu auta az k leve krajnici mi prijde skoro neosvetlenej. Je mozny, ze ta zarovka je nejak spatne nasazena i kdyz mi presne sla do patice kde nejde udelat chyba protoze tam je vyrez na zobacek zarovky a pak se to na ty 2 "packy" vstune a pootoci a je to zajisteny, tak nevim. Nebo je potreba pokazdy serizovat svetla? coz jsem koukal podle manualu je pekna prasarna a je to snad pomalu az na servis, to bych asi nedal.
Druhej problem mam s vymenou zarovek SPZ uz jsem si v aute ohmatal vymenu vsech zarovek teda krome mlhovek coz bude dost prasecina, ale ted k te SPZ, dle manualu se maji 2 cerny packy po bocich zmacknout jestli jsem to pochopil, to jsem udelal u jedne te krytky, packy zalezly jakoby dovnitr pod plast narazniku a nejde s tim "pouzdrem" stejne hnout, takze ted mam jednu v normalni poloze druhou v tehle se zalezlejma bocnima packama pod naraznik a stejne s tim nic nejde delat, mate nekdo navod jak pro debila, jak mam vytahnout to cerny obvodovy pouzdro vcetne te plastove krytky pod kterou je zarovka? Dekuju