BRAIN STORM:
Dneska som sa na tie okná pozrel a takmer každý model to má urobené inak a čím novší model tým komplikovanejšie je to a dokonca niektoré modely od 2013 majú riadené okná samostatnou oknovou jednotkou.
Univerzány modul na dovretie okien existuje aj s ochranou a netreba ho vymýšlať. Bolo by zrejme nutné precvakať káble k motorčekom, tak ako je to v module na späťáky, kde som ale precvakanie urobil nie na originál kabeláži, ale v module. Bolo by super zasa zohnať originál konektory.

V čase naštartovaného auta by fungovali okná vo svojom pôvodnom režime a po vypnutí motora by sa okná prepli na riadenie modulom a po zamknutí auta by sa dovreli.
Univerzálny modul je urobený na primitávny systém dovretia okien bez ďalšej elektroniky, ale to už je dneska minulosťou. Každé okno s funkciu AUTO je už riadené komplikovanejšie a teda použiť samostatný univerzálny modul bez dalšej podpory je k ničomu.
Kúpil som si jeden univerzálny modul na "hranie" a keď bude čas a chuť, tak porozmýšľam aj nad ostatným. Ak sa do toho pustím, chcel by som navrhnúť univerzálne riešenie. Stále potrebujem schému riadenia okien pre

i40.
Po skúsenostiach s modulmi pre sklápanie späťákov si možno modul urobím len pre seba. Priznám sa, stratil som motiváciu, ale nikdy nehovor nikdy a tí čo si môj modul kúpili sú fajn a pre tých by som to mohol urobiť.
Pre ostatných dávam do pozornosti Kórejskú stránku, kde sa dá kúpiť už hotové zariadnie s niekoľkými funkciami a spolu s poštovným a manipulačným poplatkom stojí cca 130 dolárov. Neviem ako je to s káblami a zapojením....
http://igbooster.co.kr/eshop/mall/catal ... 1215446129