Zdravím prosím o radu s topením u Hyundai H1 rok 2008 nový model motor 2.5. crdi 125kw
Zničeho nic přestalo topit fouká ale jen vlažné. A stále mi přeteká voda z chladiče. Teplota normálně vstoupne ale prostě netopí! Prosím o radu.
Předem Děkuji za vaše rady a typy
Problém s topením H1 rok 2008 nový model motor 2.5. 125kw
Moderátor: Moderátoři
-
- Reklama
Re: Problém s topením H1 rok 2008 nový model motor 2.5. 125k
Zdravím , chci se zeptat jestli byl problém vyřešen a jak.Mám totiž ten sám problém i s topením i s tím tlakováním vody,motor je taktéž 125kW
Re: Problém s topením H1 rok 2008 nový model motor 2.5. 125kw
Ahoj , chci se zeptat jak jsi vyřešil problém s topením?Mám úplně stejný problém. Děkuji za odpověď Jirka
-
Ahoj nevím jestli sem odeslal. Píšu ještě jednou. Nejspíš máš buť prasklé těsnění pod hlavou nebo prasklou hlavu. Prasklinou vzniká vzduch do chladící soustavy a ten se drží v nejvyšším místě soustavy tedy v topení. A to topí jen částečně tedy nejspíš nemáš problém s topením, ale s motorem. Pokud ti přetéka chladící kapalina ven je to jistě.
Ahoj , měl jsem foukly těsnění pod hlavou takže ..sem se do toho pustil a všechno na motoru udělal. A auto stále netopi a fouká jen vlažný vzduch. Už mě jen napadá že bude totálně zanesenej radiator topeni a voda neprodává dost tepla . Jinak nevím. Díky za odpověď. Jirka
-
Ahoj při té výměně těsnění je nutné!!! nachat srovnat hlavu. Jinak to může zlobit dál. A jednou se mi toto objevilo, když sem hlavu utáhl na malý moment a auto taky blbě topidlo. To pak jen hlavu dotáhneš na vyšší moment. A mělo by to byt v poho. Koukni se jestli ti to tlakuje dal (i trochu) chladící vodu. Pokud ano, tak asi horní dvě věci. Pokud je vše v poho. Tak asi máš špatně topení. Honza
Ahoj , hlava srovnana, blok rovnej, nový šrouby , vše dotazeny na momenty, ted to netlakuje vůbec . Z čehož ted tedy je jasné že výměna radiatoru v palubce mě nemine. Díky za rady. Jirka
-
Ahoj, tak tě to asi nemine. Napsal jsem jen mé zkušenosti někteří lidi chtějí ušetřit,každou korunu a je to spíš ke škodě. Honza