zdenek17 píše:Zdravím,
konečně sem se po dlouhém výběru dočkal. Po velkém zklamaní v AAA auto sem se rozhodl zajít do autorizované prodejny Hyundai. Měl jsem požadavek na motor 1.6 GDI v paketu style původně s navigací, ale ta k mání v tomhle paketu nebyla bohužel. Nabídli mi tedy tuto verzi bez navigace za původní cenu 433000,- se slevou 65000,- na 367900kč což hodně stálo za uvažování.
Po týdnu jsem se rozhodl, že si auto pořídím. Dnes jsem složil platbu a příští čtvrtek bych ho měl mít doma
. Pak sem nahodím nějaké to foto.
Gratuluju,řek bych,že ses rozhodl dobře. Já mám osobní zkušenost s AAA takovou,že bych si u nich neopřel o plot ani koloběžku.
Prodával jsem Primeru,na inzerát,cena asi 63000. Z AAA volala slečna-hned přijeďte,pan manažer vám dá to co chcete...Já,že se mi to nehodí,že přijedu zítra.Slečna - to už ale cena bude nižší...
Druhý den telefon.Slečna- pan manažer jel do banky

vybrat peníze,má je tu pro vás,přijeďte hned,to auto má za úkol vykoupit,bla,bla...
Třetí den jsem měl kolem těch lumpů cestu.Zajedu tam,pan manažer,že o mě ví,počkejte chvíli,cca 10min...Jeli jsme se projet,vše ok. Říkáte 63000?,počkejte,zjistím cenu...20min
,,Manažer" přichází.Mám pro vás dobrou zprávu(trochu mě navnadil)-auto vykoupíme,dáme maximální cenu a to
22000 kč ,tady má to auto tohle,tady tamto atd. (hodně jsem se smál),říkám nashle. Chytá mě,počkejte,počkejte.Ještě zavolám kolegovi do Prahy na centrálu,jestli by vám nemohl pomoci

Ti jsou hodní.Dalších 20min...
Kolega z cetrály to tam probral a nabízí 31000.Tak mu říkám aby šel zavolat ještě 2x 3x,že pak se dohodnem... Odcházím. Ani za nic už mě tam neuvidí,ani za nic.
Asi týden na to jsem auto prodal,za 55...