Objevil jsem obchod, kde prodávají výrobky s nanotechnologii pro ošetření auta. http://www.carline.cz/gshop/index.htm
Má někdo nějaké zkušenosti ?
nanotechnologie
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Reklama
Nooo, ja jsem obecne k takovejmhle kravinam dost skeptickej. Ale videl jsem asi pred rokem na DSF (?) nejakej test, kde testovali neco podobnyho. Byl to nejakej bordel na sklo. A kupodivu to strasne chvalili, rikali, ze to nepusobi jenom chvilku, jako "tekuty sterace", ale ze vyrobce garantuje minimalne rok funkci, a ze dolu to dostanes jenom spec. pripravkem.....
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Akorát by mě zajímalo, esli se toho pustěj i rozpláclý mouchy a podobný svinstvo nebo esli to odpudí enom vodu....XMira píše:Nooo, ja jsem obecne k takovejmhle kravinam dost skeptickej. Ale videl jsem asi pred rokem na DSF (?) nejakej test, kde testovali neco podobnyho. Byl to nejakej bordel na sklo. A kupodivu to strasne chvalili, rikali, ze to nepusobi jenom chvilku, jako "tekuty sterace", ale ze vyrobce garantuje minimalne rok funkci, a ze dolu to dostanes jenom spec. pripravkem.....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Tezko rict.... oni machrovali predevsim s destem. Ale je fakt, ze jsem nevidel, ze by se to zacalo nejak matlat, nebo delat smouhy, jako normalni tekuty sterace. No ale stejnak si asi radsi vzdycky koupim novy gumicky do steracu
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6