Pokud v tom figuruje čsob tak se nediv jsou zmetci !!!
jinak doufám že už jste doma ? v čr , bo chorvati jsou "zmetci" klidně se vam rodina ožraleho řídiče muže mstít pokud jste v chorvatsku ! pozor na to , a neber to že nehodu spusobil chorvat, jim je to jedno, maji jiné "hodnoty" (ne nedělám si srandu )
jednosuše řečeno se na vas asistence vys*rala ! a pojištovna taky

nechaly vás v tom se pořadně vymáchat

, tohle je děs jak si tohle mužou vubec dovolit , na tvojem místě bych po navratu zašel za pravnikem do poručuji najkého dobrého který má z timhle skušenosti , a poradil jak postupovat ! a klidně zažalovat asistenci a pojištovnu ! za podovod a ponechání ve stavu nouze (nebo jak to přesně je řečeno v zakoně )
Mně se minule zaří stalo něco podobného mněl jsem nehodu z kancem na D1 škoda rapid vs kanec ,policie přijela do 30 minut, prvni na místě byla škoda asistence

hasiči za 40 minut (nehoda se stala za klimkovickým tunelem smněrem na ostravu ) do doby než se uračili přijet filzy jsem musel řidit dopravu ja, sice to bylo v noci ale i tak slušný provoz sam polak spěchající domu , auto po nehodě zustalo přez dva pruhy jak rychly tak pomaly , dal jsem tři trouhelníky 100 metru za auto tak aby jasně označily jak je překažka "postavena na cestě" do přijezdy fizlu ani jeden trouhelník nepřežil
ale tedka to hlavní : mněl jsme pojištovnu čsob , havarijní pojištění v pojste je asistence odatah vozidla sražka se zvěří atd !!!odvoz z místa nehody do místa bydliště !!! "prostě ta nejviší" co šlo si zaplatit , police nehodu řešíla asi 40 minut po te hasiči auto daly na kraj dalnice a odtahovka škoda asistence auto naložila , když jsem se ptal kdo mně jako hodla odvest domu že to mám v pojste , tak škoda aisitence mi do oči tvrdila že oni nesmněji nikoho vozit ! asistence pojištovny čsob mi po telefonu tvrdila že to nedělaji (jako odvoz z místa nehody domu ) hm zajimavé v pojistné smlouvě je to jasně napsano !!! takže schrnuto: filzly mně neodvezly-- škoda asistence taky ne -- hasiči taky ne
aistence čosb se ne mně prostě vys*raly ! -- a udržba silnic a dalnic kteří byly na místě mněly jen auto pro dva z takovu tou cedulí šípka smněr jizdy a upozornění nehoda , všichni odjeli až na udržbu silnice a dalnic ti mi řekly že musí počkat dokud neodejdu i ja že mně tam tak nemoužou nechat , nakonec mi nezbylo nic jiného než si zavolat taxika a čekat až se milostive uračí přijet
Po poradě z pravníkem jsem podal žalobu na čsob pro nedodržení smluvních podmínek atd zavěrem ČSOB už nikdy více !!!!! jsou to zmetci a zloději ! nic víc
přeji at ti to dobře dopadne aspon že se nikomu nic nestalo