Moderátor: Moderátoři
Soban, zjavne nemáš grafický PP medzi budíkmi. Ja nehovorím o kontrólke, ale o tom že mám cez PP, kde normálne vidím okamžitú spotrebu, atď..... veľký obrázok auta bielej farby s blikajúcim pravým zadným kolesom žltej farby. Ten obrázok tam nemá čo robiť a to blikajúce koleso už vôbec nie.soban píše:Nějak nechápu co řešíš?
Pokud v kolech nejsou snímače tak mě nějaká kontrolka nevzrušuje, nemůže ukazovat správně když nejsou snímače.
Nebo dokážeš změřit třeba napětí v síti pokud nemáš měřák?
no, já vyměnil zimní kola bez snímačů a kontrolka začala blikat až po 30km...tak myslím po pár kilometrech budou svítit všechnarobertbulko píše:Soban, zjavne nemáš grafický PP medzi budíkmi. Ja nehovorím o kontrólke, ale o tom že mám cez PP, kde normálne vidím okamžitú spotrebu, atď..... obrázok auta s blikajúcim kolesom. Ten obrázok tam nemá čo robiť a to blikajúce koleso už vôbec nie.soban píše:Nějak nechápu co řešíš?
Pokud v kolech nejsou snímače tak mě nějaká kontrolka nevzrušuje, nemůže ukazovat správně když nejsou snímače.
Nebo dokážeš změřit třeba napětí v síti pokud nemáš měřák?
Kontrolka mi bliká už dávno. To mi je jasné, ale ešte raz, ja nehovorím o kontrólke.Milans2 píše:no, já vyměnil zimní kola bez snímačů a kontrolka začala blikat až po 30km...
Sorry kámo, ale ty si nejaký divný. Ahaaa to som netušil, že sa mi do auta nasťahovalo nejaké "rušení" a zrovna zblblo meranie tlaku v pneu.soban píše:Co je na tom divné? Prostě snímače tam nejsou PP nemá co načítat a bůhví na jaké rušení zareagoval.
(Na cizi kolo, na kolo v garáži, na jiné rušení.....)
čau, neviem kde sa to vzalo. Keď som mal v minulosti podhusté koleso, objavil sa mi ten istý obrázok a potom ako som to dofúkal sa to takmer hneď stratilo. Toto je zasa nejaká haluz. Som zvedavý čo všetko ma ešte na tomto aute prekvapí.idam.i píše:Ahoj Robo.Nemohlo to ostať niekde v pamäti a teraz to zareagovalo ? Neznie to moc chytro,ale nič iné ma nenapadlo.
dík za radu, to môžem vyskúšaťHardcam píše:Odpojit baterii, nechat "vybit kondiky". Navod jak spravne postupovat je na webu (tusim stranka o Honde Prelude). Uvidis, melo by to pomoct.
já myslím, že ti ukradli kolorobertbulko píše:dík za radu, to môžem vyskúšaťHardcam píše:Odpojit baterii, nechat "vybit kondiky". Navod jak spravne postupovat je na webu (tusim stranka o Honde Prelude). Uvidis, melo by to pomoct.
je možné, že tu niekomu chýba kolečko, ale ja to nie som.Milans2 píše:já myslím, že ti ukradli kolo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |