Svíčky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- *
Svíčky
Nazdar, tak jsem si říkal, že zkontroluju svíčky (případně je rovnou i vyměním), po koupi auta nevím v jakém stavu jsou a jak dlouho tam jsou. Dal jsem se do toho a opatrně povoluju a nic, přidám trochu na síle a stále nic, pak už jsem bejčil jak blázen ale povolit se mi je nepovedlo. Nejsem sice žádnej kulturista, ale tohle by snad měl zvládnout vyměnit i korba Leoš Mareš, co? Měli jste s tím také problémy?
Přijde mi divný jet s tím do servisu, aby mi koukli na svíčky. Bych si připadal jak trubka.
M
Přijde mi divný jet s tím do servisu, aby mi koukli na svíčky. Bych si připadal jak trubka.
M
- Reklama
-
- *
teplotni roztaznost! Kdyz je to ohraty, je kov roztazenej a jde to hur...nebo naopak? Ale hraje to dost roli. Cim jsi to povoloval? Obycejnym svickacem? S tou masli? To musis vzit poradnou trubku na poradnej vorech a musi jit i kdyby byla zavarena
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
-
- *
kup si pořádný svíčák od tony, stojí kolem 160kč třeba ve feroně. Dá se zehnat i levnější kolem 100kč, záleží pouze na tobě, pak to chce pouze dobře zabrat a musí to jít.Nevím kolikátku tam máš, protože nepíšeš co máš za hajtřiště, ale jsou pouze dvě možnosti a to lantry J1 mají většinou 21mm a J2
16mm. Ale nemusí to být pravidlem.Taky bych to povoloval za studena.
Hyundai Lantra combi 1.6 16V 84kW 1997 LPG
svíčky
Máš to v manuálu, záleží na benzinu, který je pro motor stanoven
při bezolovnantém benzinu je mezera mezi elektrodami 1,0 - 1,1 mm
při olovnatém benzinu 0,7 - 0,8 mm
ty máš určitě bezolovnatý !!!
Výrobce svíček ale může mít u různých druhů svíček drobné odchylky záleží na značce svíčky a výrobci.
při bezolovnantém benzinu je mezera mezi elektrodami 1,0 - 1,1 mm
při olovnatém benzinu 0,7 - 0,8 mm
ty máš určitě bezolovnatý !!!
Výrobce svíček ale může mít u různých druhů svíček drobné odchylky záleží na značce svíčky a výrobci.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.