Ahoj, na fóru již pasivně nějakou dobu prolejzám a nasávám informace o i30. V současné době ještě vlastním O II, 1.9 tdi kterou jsem plánoval pustit do světa a poohlédnout se po jiném lehce ojetém vozu. Vzhledem k nabídce na pořízení právě i30 byla situace přehodnocena a ve čtvrtek 25.2 jsem potvrdil objednávku na nový vůz. Ohledně motoru jsem měl již od začátku jasno. Nafty jsem si užil v O2 dost a před tím jsem vždy jezdil v atmo benzínech (slabších) a byla to zábava. Asi nejzábavnější motor jsem zatím potkal v mazdě 121, 1.25 16v zetec. S přítelkyní jsme se celkem shodli a tak rovněž motor odsouhlasila (také má ráda když to trochu jede), barva byla už trochu debata, ale nakonec bez ohledu na finance opět shoda na bílé Polar White (druhá v pořadí byla Ara blue). Největší debata byla kolem výbavy. Shodli jsme se na výbavě weekend a pak nastala otázka, jestli integrovaná navi+kamera a jestli chceme paket style. V tomto už byl malinko boj, ale po zvážení praktičnosti doplňků v paketu style jsme jej z výbavy vyřadili. 17" kola mám nyní a každé léto prohlašuji, jak už nic takového nechci

, elektronickou parkovačku taky moc nemusím, LED světla vypadají špičkově, ale na jízdě nepřidají nic a tak jediné co bych z toho fakt uvítal byla přístrojovka supervision a ten displej. Ano zde už šlo o vidinu celkem pěkné úspory. Navigace + parkovací kamera nakonec bez debat objednána

Poslední byla debata o barvě interiéru, ale jelikož vozíme šílenou borderku a náš

zřejmě v budoucnu postihne i katastrofa jménem dítě, vyhrála to černá
Takže nakonec i30 cw + 1.6 GDI + polar white + navi/kamera
Auto bylo zadáno do výroby a dle prodejce je čekací doba cca 2-3 měsíce... malinko doufám, že se stane nějaký zázrak a buď ho někde vyloví už hotové a nebo kluci a holky v Nošovicích máknou a bude to dřív

tohle čekání mě zabije

(první úplně nové auto)... Jinak super fórum kde člověk najde hodně informací..