Klimatizace - na jaře opět nefunkční!
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Klimatizace - na jaře opět nefunkční!
Tak opět jako vloni. Nechladí. Vloni uteklo chladivo jak bylo zjištěno netěsným - posraným - kondenzátorem. Chladičem co je před chladičem. Vyměněn zdarma na záruku. Uvidíme co to bude letos. Kolega mě straší, že prý je normální, že klima je za cca 2 roky zralá na dofoukání chladiva, že je to normální. Jenže tohle je rok a ona nevydá ani ň.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
- Reklama
Re: Klimatizace - na jaře opět nefunkční!
To je hlupost, ak je vsetko v poriadku chladivo vydrzi roky,nestráca sa.. Ja som bol po 5tich rokoch a doplnili len minimum chladiva.. Z iným autom v rodine dokonca po 8 rokoch tiez len minimum doplnili, nechybalo takmer nič.airwaves píše: Kolega mě straší, že prý je normální, že klima je za cca 2 roky zralá na dofoukání chladiva, že je to normální.
Accent 1.5CRDi,81kW ,2007
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
Fabia sedan 1.4
Megane classic 1.9dTi
Ibiza 1.9TDi,Xsara break 1.9HDi
Punto 1.1,Passat 1.8,Uno 1.3D
Prisma 1.6B,1.9D,Skoda 125GLS,Olcit
možná offtopic. Dnes jsem s velkým překvapením zjistil, že zapnutí klimy je provázané se zapnutým ventilátorem, což ve 100 není tak nutné. Jestli je to někde napsané (návod), pak mě to velkým obloukem minulo , v tom případě se omlouvám za zbytečný příspěvek
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
Trabant 601
Ano, bez ventilátoru nejde. Nevím, jak bys honil vzduch přes klimu bez něj.
Jo, souhlasím, když jedeš pomalu. V těch 90 km/h to stačí náporem. Jen mě to trochu překvapilo.
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
Trabant 601
Trabant 601