Hlasitost rádia
Moderátor: Moderátoři
Hlasitost rádia
Zdravím, chtěl jsem se Vás zeptat jak jste spokojeni s kvalitou výstupu rádia (zejména hlasitost) mp3jek. Zdá se mi to i na maximum jaksi tlumené (i můj starší Roomster, dělá větší a kvalitnější rambajs.
Tucson 1.7Crdi
- Reklama
Re: Hlasitost rádia
Myslim, ze audiosoustava je velka slabina Tucsona, nevim, proc u auta za takovy penize, usetrej par dolaru na tom co dela docela velkej (spatnej) dojem.
Nemôžem inak ako súhlasiť s predchádzajúcim príspevkom .A ešte najhoršie natom je že niektoré pesničky hrajú že fakt dobre že by mi to aj stačilo ale niektoré si zase lepšie hrajú z mobilu
Hyundai Tucson,1.6 T-GDi,DCT, 4x4,PREMIUM,Ara Blue
Rádio a celkově kvalita audia je naprosto katastrofální a rozhodně neodpovídá cenové úrovni téměř mega.
Předtím jsem měl Mazdu s BOSE - 10 reproduktorů, zesilovač a subwoofer ... to byl teprve koncert ... vzpomínám se slzou v oku
Hned při odjezdu z autosalónu mi bylo jasné, proč mají prodejci při předváděcích jízdách to rádio vypnuté
Předtím jsem měl Mazdu s BOSE - 10 reproduktorů, zesilovač a subwoofer ... to byl teprve koncert ... vzpomínám se slzou v oku
Hned při odjezdu z autosalónu mi bylo jasné, proč mají prodejci při předváděcích jízdách to rádio vypnuté
i30 WG 1.6 CRDi 100 kW Style Ultimate Panorama DCT Fiery Red
Tucson Style Premium 2.0 CRDI 136 kW 4WD AT Micron Grey
Tucson Style Premium 2.0 CRDI 136 kW 4WD AT Micron Grey
přesně to mi taky zaujalo, jak je výkon audiosoustavy slabý, jakoby tam byly reproduktory z favorita
zajímalo by mě, zda se dá zvuk nastavit jinak, než ve třech sloupcích (výšky basy střed), třeba nějaké zesílení basů atd.
pokud by to dal člověk i více nahlas, je to takové nijaké.
řešil už to někdo? zajímalo by mě, zda se třeba dají jednoduše vyměnit reproduktory za silnější a zda by to stačilo - rádio asi měnit nebudeme
zajímalo by mě, zda se dá zvuk nastavit jinak, než ve třech sloupcích (výšky basy střed), třeba nějaké zesílení basů atd.
pokud by to dal člověk i více nahlas, je to takové nijaké.
řešil už to někdo? zajímalo by mě, zda se třeba dají jednoduše vyměnit reproduktory za silnější a zda by to stačilo - rádio asi měnit nebudeme
Hyundai Tucson 1.7 CRDi
ex BMW 323i Cabrio
ex Ford Focus 1.6i 16V
ex BMW 320i Cabrio
ex Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia
ex Mazda 323F 1.6i 16V
ex Seat Ibiza 1.4
ex Opel Astra GL 1.6 Si
ex Fiat Ritmo 75 CL i.e.
ex Fiat 131 Supermirafiori 1400 TC
ex BMW 323i Cabrio
ex Ford Focus 1.6i 16V
ex BMW 320i Cabrio
ex Ford Mondeo 2.0 TDCi Ghia
ex Mazda 323F 1.6i 16V
ex Seat Ibiza 1.4
ex Opel Astra GL 1.6 Si
ex Fiat Ritmo 75 CL i.e.
ex Fiat 131 Supermirafiori 1400 TC
řeším otázku jak ten zvuk vylepšit, někdo nějaké typy (krom nahrazeni radia samotného), třeba lepší repro, ?
Tucson 1.7Crdi
Ahojte
Ako je to so zárukou ak by som menil reproduktory za kvalitnejšie nerobil to už niekto Ď.
Ako je to so zárukou ak by som menil reproduktory za kvalitnejšie nerobil to už niekto Ď.
Zdravím ,
nemá niekto náhodou informáciu aké su v Tucsonem montovane reproduktory?Priemer,hĺbka poprípade výkon.
Ďakujem
nemá niekto náhodou informáciu aké su v Tucsonem montovane reproduktory?Priemer,hĺbka poprípade výkon.
Ďakujem
Oproti i30 je audio soustava hodně ubohá.O možnostech nastavení ekvalizéru se ani nebavím.
25.7.2013Hyundai i30 combi.1.6GDi 99KW,Trikolor Parking světle modrá metalíza 170000km.6,59 l/100km
2.7.2003-13.7.2013 Š.fabia combi 2002 1.4 74KW,Comfort-modrá selhání rozvodového řemene.173000km.
4.1983-6.2003.Š120LS červená.Prasklou poloosu.340000km,
2.7.2003-13.7.2013 Š.fabia combi 2002 1.4 74KW,Comfort-modrá selhání rozvodového řemene.173000km.
4.1983-6.2003.Š120LS červená.Prasklou poloosu.340000km,
menil už niekto reproduktory v tucsone? Pomôže to zmeniť ten plechovkový zvuk rádia? MP3 sa ešte ako tak dá ale rádio je niečo des.
Hyundai Tucson 1,7 CRDi 7DCT PREMIUM 104kW/141k Thunder Grey
Hyundai i30CW COMFORT 1,6 CRDi VGT,85/116,6 st. manuál
Ford c-max 2.0 TDCi 100kW
Škoda Fabia combi 1.4 MPi
Fiat Tipo 1.9 TD (FIAT: Fehler In Allen Teilen = Chyba v každom diely)
Hyundai i30CW COMFORT 1,6 CRDi VGT,85/116,6 st. manuál
Ford c-max 2.0 TDCi 100kW
Škoda Fabia combi 1.4 MPi
Fiat Tipo 1.9 TD (FIAT: Fehler In Allen Teilen = Chyba v každom diely)
Našiel som toto video kde je v rýchlosti ukázaná demontáž tapacíra na predných dverách a výmena reproduktoru : https://www.youtube.com/watch?v=JmjPVve3LtM
A ďalej sa chcem opýtať či by sa nedalo zohnať niekde toto:
https://www.youtube.com/watch?v=wEqwRnI6ZWs
A ďalej sa chcem opýtať či by sa nedalo zohnať niekde toto:
https://www.youtube.com/watch?v=wEqwRnI6ZWs
Ahojte. Mne sa zdá zvuk rádia v pohode, ale zvuk mp3-ojek katastrofa. (320kbps) Nebude to aj softwarová záležitosť? Taký veľký rozdiel v kvalite na tých istých repro?
-
- *
repraky su strasne velke sklamanie, uz riesim s firmou komplet prerobenie audia (zatial predne + zadne repro) casom mozno subwoofer do dvojiteho dna kufra...
KIA Sportage 1.6T-Gdi 4x4 AT GTline red power
Hyundai Tucson 1.6Gdi STYLE white power
Peugeot 407 sw 1.6Hdi 80kW silver power
Daewoo Nexia 1.5i green - no power :D
Hyundai Tucson 1.6Gdi STYLE white power
Peugeot 407 sw 1.6Hdi 80kW silver power
Daewoo Nexia 1.5i green - no power :D
Dobrý den všichni.Zvuk audia je opravdu slabý a proto bych chtěl nechat napojit aktivní subwoofer.Nevíte prosím jestli je to možné na to originál rádio bez nějakých velkých zásahu.Děkuji za všechny vaše postřehy a rady.