Tukaaanecek . . .
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- mylys
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tukaaanecek . . .
Tak sem dneska zabocoval rano k firme a rikam si kudy me chce ten borec za mnou objet kdyz jede tak rychle, zprava Avia a zleva protijedouci auta.
No a on to zaparkoval do me . . .
Jdou spatne zavirat paty dvere, je prasklej naraznik, zadni celo kufru je hnuty dovnitr tak, ze se nedalo dostat k rezerve a kdyz jsem to nakonec nejak vyrval, tak zas nejde ten kryt zpatky.
Uvidime jak dopadne jednani s pojistovnou a co na to servis . . .
No a on to zaparkoval do me . . .
Jdou spatne zavirat paty dvere, je prasklej naraznik, zadni celo kufru je hnuty dovnitr tak, ze se nedalo dostat k rezerve a kdyz jsem to nakonec nejak vyrval, tak zas nejde ten kryt zpatky.
Uvidime jak dopadne jednani s pojistovnou a co na to servis . . .
- Reklama
No, hezky...ale oproti nemu jsi dopadl jeste dobre, tak preju at dobre poridis s pojistovnou.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Ale že si parchant nepozornej pěkně nabořil čumák, převážná část energie nárazu se vyřádila na něm...no, tak ať se kluk snaží....hned dostane malus...a povinné pojištění se zase zvyšuje, tak doufejme nebude mít tolik na benzín a zaleze někam...Jinak škoda přeškoda tvýho Getzíka,mám přesně takovýho barvou, uhhhh, bůhvíco ještě natropila rána vespod...
Getz UG 1341
Vše bylo řečeno, také se přidávám. Jen bych dodal, že tady je jasný důkaz, že je úplně jedno, jak opatrně jezdíte, když Vás lempl sejme. Můj táta přišel nedávno málem o život z vedlejší ho sejmul náklaďák, táta byl spolujezdec. Kdyby ten řidič nepřidal, tak je ten náklaďák nevzal na zadek, ale na střed auta a tátu tu dnes ani se svým kolegou nebyl. Mimochodem řidič byl Maďar a vůbec nebrzdil, bylo to ve 2 ráno a nešel semafor. Super ne? Kdo zná Prahu, tak to bylo na křižovatce Kbelská. Lidi jezdí jak vemena. Ale buď rád, že se ti nic nestalo. Zdraví je důležitejší. Getzíka snad spraví a tobě tu opravu zaplatí. Hodně zdaru