Hmmm muselo to bejt moc moc pěkný , ale jeĺikož nejsem vlastníkem ŘP tak jsem měl smůlu .
4Rasty: Oprav si název tématu nebylo to 10.12., ale 9.12., jelikož 10.12. máš dneska
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
takže hojný počet, tak jsem už jen zvědav kolik nás bude v Mimoni na jaře?!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Ještě to tu nebylo řečeno - já jsem napočítal 14 krásných huňáčů
Jinak i když by to pro mne bylo teoreticky daleko, protože jsem se vracel z Luhačovic, tak jsem si rád trochu zajel
Kromě starých známých (i když Borek přijel bez šniclů ) jsem poznal i další z fóra a byl jsem spokojen
Jsem rád,že jsem poznal několik členů klubu.Bohužel jsem musel brzo odejít,ale už se těším na další slezinu a doufám,že se zdržím déle.Jste super.Ať nám to vydrží.
KUA, a já musim smrdět v rachotě! Doufám, že kromě těch se kterými se už znám - dědek Josef, Borek a spol. - budu mít tu čest se seznámit na jarním srazu?!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........