vypína motor počas jazdy
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
vypína motor počas jazdy
potrebujem pomoc. už dva krát sa mi stalo, že cestou do roboty mi vyplo auto počas jazdy. Mám nový hyundai i30 1,4 s turbom. Prvykrát som si myslela že je to mojou ženskou šikovnosťou ale dnes zas a nemám pocit, že by som niečo vyviedla. Keď som opätovne naštartovala do roboty som už v pohode došla. Nevie dakto aspoň približne čo to môže byť? Nechce sa mi kvoli nejakej mojej dementnosti trepať do autorizovaného servisu ale keď to bude nevyhnutné....
- Reklama
Re: vypína motor počas jazdy
Treba trošku viac informácií kedy presne to výpína, za akých okolností, ...
Hneď prvé čo ma napadá je STOP-Štart systém , ale ak to je naozaj za jazdy a nie keď zastavíš vozidlo (napr. križovatka), tak to netuším čo by to mohlo byť, treba skočiť rozhodne do servisu
Hneď prvé čo ma napadá je STOP-Štart systém , ale ak to je naozaj za jazdy a nie keď zastavíš vozidlo (napr. križovatka), tak to netuším čo by to mohlo byť, treba skočiť rozhodne do servisu
Hyundai i30 combi, 2017, 6st man., Moon rock, Style
Škoda fabia 1.2 HTP
Škoda fabia 1.2 HTP
- Mr. HYUNDAI
Taky bych vsadit na Start-stop. U DCT převodovky si umím představit zhasnutí motoru ještě před úplným zastavením .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Idem si pekne dole kopcom zaradené a keď už sa blížím ku zákrute pribrzdím idem podradiť a bum konec... rozsvieti sa baterka a ta olejnička či čo to je a ja si pekne idem ďalej vypnuta ano som žena ale nie až taká blbá... vypínam štart/stop stále keď naštartujem lebo ma to neskutočne vytáča a svoje auto mám fakt rada...
- Mr. HYUNDAI
Pak se za sebe omlouvám, že jsem Tě obvinil z nevypínání Start-stopu.
Děje se to vždy za stejných okolností, tedy dokážeš to vyvolat? Pokud ano, šup do servisu a ukázat, normální to rozhodně není!
Děje se to vždy za stejných okolností, tedy dokážeš to vyvolat? Pokud ano, šup do servisu a ukázat, normální to rozhodně není!
budem sa na to musieť pozrieť či sa mi to podarí aj chcene.... lebo jak sa poznám prídem tam a budú na mňa pozerať ako na idiota že tomu autu nič nie je, ja ho vezmem domov a zas sa to bude diať. Ale ďakujem Vám za ochotu
- Mr. HYUNDAI
Tomu se říká "efekt zubař". Většinu lidí přestane zub bolet, když vejdou do čekárny u zubaře. Auto může blbnout na ultimo, ale jak se přiblíží k servisu, je bez závad. Kdysi dávno jsme měli zákazníka s Lantrou, auto škubalo tek, že dokázalo "prohodit" posádku čelním sklem, ale jakmile se přiblížilo k servisu, předlo jak kočka. Nakonec jsme na to přišli, ale trvalo to 2 měsíce a 4 pokusy. Pán byl naštěstí rozumný a dokonce mu přišlo chování jeho auta vtipné .
presne ako vravíš...mne sa to už tiež stalo s kadečím ... Milé od pána, že to teda bral tak v pohode, ja som ráno hrešila jak pohan. Ale to skôr prikladám za vinu pondelku. Kiež by to chcelo samo prestať robiť. Človek si kúpi nové auto s vierou, že keď na starom stále niečo svietilo alebo búchalo tak pri novom sa to nestane.. a h*vno h*vno zlatá rybka
Wicks nehnevaj sa na kolegov,že podozrievali Š/S.Niektorý z nich boli aj predajcovia a určite by ti vedeli porozprávať neuveriteľné príbehy.
V každom prípade určite do servisu.Verím,že taký zážitok vie človeka pekne nas..ť.
V každom prípade určite do servisu.Verím,že taký zážitok vie človeka pekne nas..ť.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- Mr. HYUNDAI
Myslíš třeba situaci, kdy pán objednal auto. Když auto fyzicky dorazilo, přijel se na něj podívat s manželkou. Stáli jsme na dvoře u zamčeného auta, než nám přinesou klíče. A paní povídá: "Má to tvrdé sedačky .". Pán se ptá: "Jak to víš?" a dáma odvětila: "To vidím!". A já se musel jít projít .
Kam si se šel projít se raději neptám.Dle sebe soudím na WC
KIA XCeed 1,5T-GDi 118kW 7°DCT - GT line
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 60500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
Dlouhodobá spotřeba od 8/9/2023 - 6,65 l/100km-dle tankování. Dle PP 6,1l/100km
Aktuálně 60500 km
Olej: Ravenol EFS 0W-20
palivo: Převážně EO N95,pokud možno bez biosložky.
- Mr. HYUNDAI
Jen malá procházka po place zády k nim, zakousnutý do spodního rtu a s třesoucími se rameny . Nikdy si nesmíš myslet, že už jsi všechno se zákazníky zažil - pokaždé se najde "nějaká nová šleha"!
- Richard555
Pánové a dámy,
byl jsem i prodejce aut, ale podělím se s Vámi o starší historku z doby kdy jsem dělal číšníka. Obsluhoval jsem jednu svatbu a tam byl jeden přespříliš chytrý pán. Nabízel jsem víno a ten pán prohlásil, aby to nechali na něm, že je odborník. Za totáče moc vín nebylo ani mnoho vinařských oblastí, v podstatě dostupné bylo víno z Moravy- Mikulov, Valtice a nebo z Velkých Žernosek (u Litoměřic). Tedy nabízel jsem k pstruhovi bílý Rýnský ryzlink buď z Valtic nebo ze Žernosek. Odpověď toho "znalce" byla ,že samozřejmě to moravské z Velkých Žernosek. Držel jsem hubu, přines víno a pánovi jsem dal ochutnat ke schválení... Nevím kde to viděl asi v televizi a válel to v hubě a pak prohlásil: V pořádku nalejte všem, opravdu jsou tam cítit ty jižní svahy Pálavských vrchů
Taky jsem se šel projít a požádal jsem kolegy aby to dodělali za mě
byl jsem i prodejce aut, ale podělím se s Vámi o starší historku z doby kdy jsem dělal číšníka. Obsluhoval jsem jednu svatbu a tam byl jeden přespříliš chytrý pán. Nabízel jsem víno a ten pán prohlásil, aby to nechali na něm, že je odborník. Za totáče moc vín nebylo ani mnoho vinařských oblastí, v podstatě dostupné bylo víno z Moravy- Mikulov, Valtice a nebo z Velkých Žernosek (u Litoměřic). Tedy nabízel jsem k pstruhovi bílý Rýnský ryzlink buď z Valtic nebo ze Žernosek. Odpověď toho "znalce" byla ,že samozřejmě to moravské z Velkých Žernosek. Držel jsem hubu, přines víno a pánovi jsem dal ochutnat ke schválení... Nevím kde to viděl asi v televizi a válel to v hubě a pak prohlásil: V pořádku nalejte všem, opravdu jsou tam cítit ty jižní svahy Pálavských vrchů
Taky jsem se šel projít a požádal jsem kolegy aby to dodělali za mě
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175
- Mr. HYUNDAI
Jseš dobrej, já bych odejít nedokázal, já bych spadl pod stůl .
- Richard555
Kurnik ani jsem si neuvědomil jak drsně a genderově nevyváženě jsem vás oslovil - dejte mi prosím vědět, které z 12 pohlaví chcete pro příště používat - pokud jsem někoho tím urazil -omlouvám se
Mazda CX3 2.0 6°man.,IX55 V6 CRDI 4x4,Santa Fe CRDI VGT 4X4 2005,YAMAHA 125 Majesty 2005,bejvávalo:Daewoo Nubira kombi 2.0 CDX LPG,Škoda Felicia Kombi 1,3MPI,Pontiac Le Mans,Mistubishi Space Wagon,Škoda Favorit,Moskvič 2140,Moskvič 403,skůtr ČZ175