Nabídka byla velice lákavá a tak jsem podepsal

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Sedačka je na fotce[SK]peter píše:Úkaz fotky tej sedacky
Přesně tak, kdysi jsem měl Peugeota 407 v kůži, najeto 150000 km a toto se tam nevyskytovaloTheCory píše:Tak to je krasavecale ta sedačka by mne také štvala, přijde mi to jako po několika letech...
A jinak se už ztrácím v těch odstínech bílé... to jsou názvy a tolik druhů... mne čeká Polar White
Díky moc!Axel.Foley píše:Přeji hodně šťastných a spokojených kilometrů.
Jaký účel má krabička nalevo u volantu?
DíkyRaikin píše:Moc pekny kousek, preji spoustu stastnych kilometru. A co jsi mel na mysli ohledne odemykani dveri?
Podívej se do nastavení palubního počítače, měla by tam být možnost ohledně odemykání dveří. U Tukyho to mám nastaveno tak, že když zastavím a otevřu dveře řidiče s nastartovaným motorem, všechny dveře zůstanou zamknuté a musím je odemknout tlačítkem zamykání (u i30III je tuším někde pod rádiem), odemknou se až po vypnutí motoru a vytažení klíčku ze spínací skříňky.Marc píše:DíkyRaikin píše:A co jsi mel na mysli ohledne odemykani dveri?
S odemykani mám namysli, že když zařadím do P, tak se odemknou dveře. Vylezu, chci zvenku otevřít zadní dveře a oni jsou zamčené. Ale dělá to jen někdy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |