Zamlžené světlo
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
-
- *
Zamlžené světlo
Dobrý den, dnes jsem si všiml na Hyundai i30 2 generace 2015 , že je zamlžený řidičův světlomet , má někdo stejný problém a řešil to nějak?
- Reklama
Re: Zamlžené světlo
Ahoj.Martinroc13 píše: ↑07 led 2022, 16:13 Dobrý den, dnes jsem si všiml na Hyundai i30 2 generace 2015 , že je zamlžený řidičův světlomet , má někdo stejný problém a řešil to nějak?
Mám sice i30 2020 po FL ale mal som 1x tento problém a riešil som to s garančným technikom v Hyundai cez email aj som mu posłał fotky hneď ako sa to objavilo.
Odpoveď : "Ak sa jedná len o zarosenie, je to bežný jav pri striedaní teplôt, ak by ale boli viditeľné kvapky vody vo svetle je to chyba."
Na druhý den som mal už svetlá suché a to parkujem v garáži a teď som ho dával do garáže boli svetlá zarosené a ešte aj pršalo (mokré auto).
Auto bolo na prvej servisnej kontrole a umývali ho nakoniec prehliadky v boxe tak to rosenie prikladám tomu.
Hyundai i30 Combi PDE 1.5 T-GDI MHEV 7-DCT STYLE Silky Bronze
Hyundai i20 BC3 1.0 T-GDI 7-DCT STYLE Lucid Lime
Hyundai i20 BC3 1.0 T-GDI 7-DCT STYLE Lucid Lime
Re: Zamlžené světlo
mojí i30 2020 před FL se to objevuje docela pravidelně, když zaprší a pak se ochladí pod nulu.
Zrovna dnes ráno jsem měl zamlžené obě přední led světla i DRL. Odpoledne už nic. Asi tam je nějaký větrací otvor (logicky na vyrovnání tlaků při změně teploty), který přivede vlhkost dovnitř.
Nejsem z toho nadšený (bojím se aby po záruce přestaly fungovat), ale zatím to neřeším
Zrovna dnes ráno jsem měl zamlžené obě přední led světla i DRL. Odpoledne už nic. Asi tam je nějaký větrací otvor (logicky na vyrovnání tlaků při změně teploty), který přivede vlhkost dovnitř.
Nejsem z toho nadšený (bojím se aby po záruce přestaly fungovat), ale zatím to neřeším
i30 kombi 2020- Style 1.4 t-gdi navi Olivine Grey
ex : Nissan Primera 2.0i
ex : Nissan Primera 2.0i