O co jde: Dneska mi odešel mobil do věčných lovišť. Jednoduše je mrtvý, i když je jen rok starý, nabít jej nelze. To je normální, stát se to může. Bohužel, protože před 9 měsíci mi upadl a poškodil se display jej nemohu reklamovat, (šlo jen o prasklinu, kterou jsem přetáhl jehlou s epoxidem, aby dál nepraskala a nešla dovnitř vlhkost).
Jenže jako na potvoru nemám na běžném účtu dost peněz na nákup nového mobilu zítra ráno a potřebuju si převést peníze ze spořícího účtu. Jenže nemůžu, protože abych mohl, musím buď potvrdit kód v jejich aplikaci - možné jenom přes mobil, anebo požádat z počítače o zaslání SMS kódu pro přístup k účtům a ten mi zase pošlou jen na ten zparchantělý mobil. Zavolat jim, abych se s nimi spojil a požádal o radu nemůžu, mobil nefunguje. Pokusil jsem se jim napsat přes jejich stránky, a uvedl můj e-mail, ale zatím neodepsali. Oni mi zavolat taky nemůžou, když je telefon mrtvý. Jiný nějaký náhradní postup, jak se dostat k účtům tam popsaný na stránkách nemají.
Takže v tomto okamžiku to vypadá, že situace nemá řešení, protože bez peněz nový mobil nekoupím a bez fungujícího mobilu se k penězům nedostanu a pro použití karty k nákupu tam nemám dost peněz na tom správném účtu.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)