Poslední asi dva týdny jsem zpozoroval, že při odemknutí potkávačky jen na chvíli zasvítí (ani ne vteřinu, spíš jen probliknou) a pak zhasnou a zůstanou svít jen obrysovky + zadek. Po nastartování se potkávačky zase rozsvítí. Takže potud snad OK.
Ale - když jsem chtěl použít dálkový na AUTO tak jsem přepnul potkávačky taky na AUTO - ale nic se nestalo, prostě - ať mám na levé páčce jakoukoliv polohu, svítím potkávačkama. Navíc nereaguje ani na rozsvícení mlhovek... Jestli je to nějaká zatuhlá poloha/nastavení - ještě že to vytuhlo na potkávačkách

A druhá věc - odemknu auto, rozsvítí se potkávačky (probliknou), resp. obrysovky, otevřu kufr (páté dveře), zavřu, zamknu auto - ale zůstávají svítit obrysovky a zadek a nezhasnou. Musím odemknout/zapnout zapalování/vytáhnout klíček, až pak po zamknutí zhasne.
Napadla mě věc jako třeba jiný režim v závislosti na úrovni nabití baterky, to by ale snad spíš zhasínalo než ne...
? pojistky/SW/páčka - samozřejmě objednávám servis ale pokud se již někomu stalo, budu rád za postřehy...
Díky